DOLAR 32,5744
EURO 34,9745
ALTIN 2421,943
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonun işlevsel tamamlayıcıları sehpalar

    Dekorasyonun işlevsel tamamlayıcıları sehpalar
    24.01.2019
    A+
    A-
    Salon ya da oturma odalarının dekorasyonunu tamamlarken perdeden halılara, duvar renginden aydınlatmaya kadar birçok detay öne çıkıyor. Dekorasyonda vazgeçilmez ürünlerden bir diğeri ise sehpalar. Hem mobilyalarla uyumu hem de işlevsel oluşlarıyla sehpalar dekorasyonun bütünlüğüne katkı sağlıyor. Modüler mobilyalarıyla akıllı değişim konseptini evlere taşıyan Buka, sehpa koleksiyonunda da kullanıcılara birbirinden farklı yüzey ve ayak seçenekleri sunuyor. 
    Salonlar ve oturma odaları evlerde en fazla zaman geçirdiğimiz mekanlar arasında. Bu nedenle seçilen mobilyaların birbiriyle uyumlu olması kadar fonksiyonel olmaları da mekanların verimli kullanılmasını sağlıyor. Dekorasyonun önemli tamamlayıcılarından biri olan sehpaların da mekanların havasını değiştirmekte rolü büyük. Küçük salonlarda fonksiyonel sehpalar kullanışlı olurken büyük salonlar için daha gösterişler sehpalar ön plana çıkıyor. Koltuk ve kanepelerinin yanı sıra yardımcı ürünleriyle de kullanıcıların dekorasyonlarını tamamlamalarını sağlayan Buka, hem şık hem de fonksiyonel sehpalarıyla girdiği her eve yenilik ve değişimi getiriyor.
    DENGE ZARAFETLE BİRLEŞİYOR
    İnce bir yapıya sahip olan “Lago” sehpa denge kelimesine yeni bir anlam kazandırıyor. Dengeyi zarafetle birleştiren “Lago” açılı ayakları ve sekizgen formuyla oturma odaları için ideal. Ahşap yüzey rengi alternatifleriyle farklı tarzdaki dekorasyonlara uyum sağlayan Lago sehpanın dikdörtgen ve kare formdaki ölçü seçenekleri bulunuyor.
    ESKİ SÜT ŞİŞELERİ EVLERDE
    Eski süt şişelerinden ilham alınarak tasarlanan “Milky” sehpalar; küçük evler için modern, pratik ve şirin bir alternatif sunuyor. Sarı, beyaz ve siyah ayaklarını kestane ve ceviz kaplama yüzey ile buluşturan “Milky”, evlerin dekorasyonuna farklı bir boyut kazandırıyor.
    ŞIKLIK VE FONKSİYONELLİKLE BULUŞUYOR
    “Monday” sehpanın ince ayaklar üzerine konumlandırılmış sade masa tablası, şık ve modern görünümüyle mekanlara tarz katıyor. Aynı zamanda konsollarının altına puf koymayı tercih edenler, puflarıyla da yaşam alanları için fonksiyonel bir köşe yaratıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.