DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonunuz karakterinizi yansıtıyor

    Dekorasyonunuz karakterinizi yansıtıyor

    Modadan, dekorasyona artık her alanda kişileştirilebilir ve özgün ürünler tercih ediliyor. Kişisel zevklerin ön plana çıktığı mekanlar, karakterleri yansıtırken yaşam alanlarına da ayrıcalık katıyor. Günsan’ın Radius Design serisinde yer alan kahve, fil, kedi gibi desenleriyle her zevke hitap eden anahtar ve prizler, tasarımlarıyla yaşam alanlarının şık tamamlayıcıları oluyor.

     

    Kullanıcıların beklentilerine ve değişen trendlere uyumlu anahtar ve prizler geliştiren Günsan, Radius Design serisiyle özgün zevkleri tasarımla buluşturuyor. Kedi, gitar, çiçek, kahve gibi desenli figürleriyle kullanıcıların karakterlerini yansıtacak ürünler geliştiren Günsan, dekorasyona özgün bir yaklaşım getiriyor.

     

    Özgün tasarımlarla duvarları renklendiriyor

    Tasarım odaklı geliştirilen Radius Serisi, birbirinden farklı ve şık tasarımlı anahtar ve prizleriyle karakterinizi dekorasyonunuza yansıtmanıza imkan tanıyor. Bir kedi severseniz dekorasyonunuzda kedi desenli, müzik aşığı iseniz gitar desenli anahtar prizleri tercih edebilirsiniz. Mutfağınızı ise gurme desenli anahtar prizlerle renklendirebilirsiniz.

     

    Dekorasyonda kişiye özel ve özgün tasarımlarıyla kullanıcılara ayrıcalıklı bir dünya sunan Günsan’ın Radius serisinde Radius Design serisi ile birlikte doğadan ilham alan 500’den fazla malzeme seçeneğine sahip Radius Elements serisi de yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.