DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorawall ile mutfak ve banyolarda doğal güzellik

    Dekorawall ile mutfak ve banyolarda doğal güzellik
    25.01.2018
    A+
    A-

    Dekorawall duvar panelleri, 2018 yılında mutfak ve banyo dekorasyonuna damgasını vurma iddiasını taşıyor. Doğal taş ve tuğla desenlerini birbirinden farklı zengin tasarımlarla müşteri beğenisine sunan Dekorawall, üç boyutlu şık görünümü ile banyo ve mutfakları yeni baştan yaratıyor.

    Mutfak ve banyo dekorasyonunda yeni teknoloji ürünü olarak öne çıkan Dekorawall duvar panelleri, dekoratif görünümün yanı sıra sağlıklı ve hijyenik olmasıyla da fark yaratıyor. Renk, desen ve tasarım çeşitliliğiyle göz dolduran Dekorawall, trend yaratmaya başlayan bir ürün olarak öne çıkıyor. Mutfak ve banyolarında yenilik arayanlar için ideal bir seçenek sunan Dekorawall, dekore edildiği mekanlara üç boyutlu bir derinlik katıyor, doğal bir görünüm kazandırıyor.

    Doğadan esintiler

    Doğal taş ve tuğla desenlerinden oluşan birbirinden farklı tasarımları mutfak ve banyolara taşıyan Dekorawall, doğanın çizgilerini dekorasyona taşıyor. Panelleri yerleştirmek ise ustalık gerektirmiyor. Kolaylıkla şekillendirilebilen Dekorawall, kıvrımlı alanlara da kusursuzca uygulanabiliyor, bulunduğu mekanlara sıradışı bir şıklık ve tasarım zenginliği katıyor.

    Sağlıklı ve antibakteriyel

    Dekorawall, kolay temizlenebilir, antibakteriyel, kokusuz ve su geçirmez bir ürün olarak da mutfak ve banyolar için ideal bir seçenek. Küf üretmeyen ve toksik madde içermeyen Dekorawall, zamanla yapışkan ve izolasyon özelliğini de kaybetmiyor. Esnek bir ürün olması nedeniyle darbelere karşı da dayanıklı olan Dekorawall, darbeleri yüzde 100 absorbe ediyor.

    Dekorawall 1x50x100 cm boyutlarında, 10‘lu paket ve 32‘li paket, beyaz, sarı taş, tuğla rengi ve gri taş rengi seçenekleriyle satışa sunuluyor. Nihai tüketiciler için karma renk paketi seçeneği de oluşturuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.