DOLAR 32,5211
EURO 34,9605
ALTIN 2433,046
BIST 9782,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekton Trilium ile şöminelere estetik dokunuş

    Dekton Trilium ile şöminelere estetik dokunuş
    27.01.2020
    A+
    A-

    Yaşam alanlarına sıcaklık, estetik ve romantizm katan şömineler, Cosentino’nun ultra kompakt yüzey markası Dekton’un tasarım ödüllü Trilium rengiyle eşsiz bir havaya bürünüyor. Volkanik kayalardan esinlenilerek tasarlanan Trilium, siyah – gri ağırlıklı tonları ve paslanmış metal görünümüyle taşın etkileyici dönüşümünü gözler önüne seriyor.

     

    İster bir dağ evinde, ister şehrin tam merkezinde; şömineler yaşam alanının nerede olduğundan bağımsız bir şekilde, bulundukları mekana sıcaklık, estetik ve romantizm katıyor. Şöminenin çevresine yapılan özel yüzey uygulamalar ise bu etkiyi katbekat artırıyor.

     

    Şömine ateşinin etkisini artıran tasarım

    Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton’un Trilium rengi, estetik ve performansın kusursuz birleşimini sunuyor. Volkanik kayalardan esinlenilen ve çok sayıda tasarım ödülünün sahibi olan Trilium’un siyah ve gri tonları, şömine ateşinin etkileyici görünümünü ortaya çıkarıyor. Yüzeyin paslanmış metal görünümü ise taşın ikonik dönüşümünü yansıtıyor.

     

    Leke ve çiziklere karşı üstün direnç

    Sürdürülebilir üretim yöntemleriyle yüzde 60’a kadar geri dönüşümlü malzemelerden üretilen Dekton Trilium hem iç hem de dış mekanlarda uygulanabiliyor. UV ışınlarına, çiziklere, lekelere ve termal şoklara karşı üstün direnç gösteren yüzey her türlü doğa koşulunda eşsiz görünümünü koruyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.