DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Demet Şener: Ben evliliğe kendimi çok teslim etmişim

    Demet Şener: Ben evliliğe kendimi çok teslim etmişim
    12.05.2018
    A+
    A-

    Ünlü model Demet Şener, Anneler Günü söyleşisi için geldiği Ankara’da özel hayatından kariyerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Next Level AVM’de gerçekleşen söyleşide Demet Şener kariyerini ve kendisi ile ilgili merak edilenleri anlattı. Boşanma sürecinden yaşam önerilerine, kariyerinden modellik sektörünün sıkıntılarına kadar bir çok konuda izleyicileri ile sohbet eden Şener, birbirinden çarpıcı açıklamaları ile iki saat süren söyleşisinde Ankaralı hayranları ile buluştu, bol bol fotoğraf çektirdi.

    Güzellik tüyolarını da kendisini izlemeye gelen seyirciler ile paylaşan Demet Şener, sadelikten yana olduğunu ve olmazsa olmazları arasında jeanleri olduğunu belirtti. Ülkemizi uluslararası platformda da modelliği ile temsil eden Demet Şener, Ankara’ya daha sık gelmek istediğini de ekledi. Kendi lükslerine çok düşkün olduğunu ancak anne olduktan sonra tüm önceliklerinin çocuklar olduğunu vurgulayan Şener,“Annelik özveri demektir” dedi.

    “Ben kendimden vazgeçmiştim”

    Çok zor süreçlerden hala geçmekte olduğunu belirten ünlü model , “ Çok fazla darbe aldım. Çok zor zor süreçlerden geçtim hala da geçiyorum. Ancak kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan bir anneyim. Kimsenin hayatı toz pembe değil. Ben her şeye rağmen çok sevebilen bir insanım “ dedi. Boşanma süreci ile ilgili de ilk kez konuşan Demet Şener, “Çok zaman biliyorum ki ağlayarak spor yapıp yüzümü silip çocuklarımı antrenmanlarına götürdüm. Ben kendimi evlilik müessesine çok fazla teslim etmiş ve hayatımın merkezine koymuştum. Beklemediğim yerden darbe aldım. İçinde bulunduğum hala devam eden bu sürecin başlangıç zamanında büyük şok yaşadım. Ancak her şey insanlar için. Ben kendimi evliliğe çok teslim etmiştim, kendimden vazgeçmiştim yapmamak gerekiyormuş” diyerek nasihatte bulundu. Çocukları ile çok mutlu olduğunun altını çizen ünlü model, “Onlar ile hayat çok daha anlamlı ve güzel” dedi.

    “16 yıl sonra hiç gitmemiş gibi karşılanmak büyük bir onur”

    Evlendikten sonra çok uzun süre yurt dışında kalarak mesleğinden uzaklaştığını dile getiren Şener, “Çok uzun süre bir iş ile gündeme gelmedim. Nadir projelerde yer aldım. Ancak uzun bir aradan sonra böyle güzel bir sevgi ile karşılanmak çok büyük bir onur. Ömür boyu onur ödülüne layık görülmek gerçekten hayatımın en anlamlı şeylerinden biri oldu” dedi.

    “Ahkam kesmeyi sevmiyorum”

    Ünlü diyetisyen Selehattin Dönmez ile çıkardıkları kitaptan da bahseden Demet Şener, sağlıklı yaşam ile ilgili tüyoları da izleyiciler ile paylaştı. Kendine ait tarifleri olduğunu dile getiren Şener, her şeyi bir dönem diyetisyenine sorarken kitap fikrinin ortaya çıktığını anlattı. “Ahkam kesmeyi sevmiyorum. Herkes her şeyi bilebilir ama ben bu konuda uzman değilim. Uzman olan Selehattin. Ben sadece temsilcisi oldum ve çok güzel bir projeye imza attık. Kitabımızın ikincisi de gelecek. Üzerinde çalışıyoruz” dedi.

    “Modellik ünlü olmak için basamak olarak kullanılmamalı”

    Çok genç yaşta sektöre atıldığını dile getiren Demet Şener, “Ben yarışmaya katıldığımda henüz 18 yaşımda bile değildim. Ailemden, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan özel izin alarak başvurdum. Aynı dönem yarışmada çok üst düzey yöneticilerin kızları da vardı. Asla kazanamayacağımı düşünüyordum. Hayatımın dönüm noktasıdır o gece. Ancak şu anda popüler kültür ile birlikte modellik bir ünlü olma aracı olarak kullanılıyor. Arka tarafta bir mesleğiniz daha olmalı. Şimdi İrem “Ben tenisçi olacağım üniversite okumama gerek yok” diyor. Asla diyorum. Çünkü her türlü şey gelebilir başınıza arka planında bir mesleğiniz daha olmalı. Yüzlerce isim var döneminde çok popüler olup bir iki sezon sonra unutulan. Kalıcı olmak için sürekli üretmelisiniz ve bir çizginiz olmalı” diye konuştu.

    “Mesleki açıdan 20’li yaşlarıma geri döndüm”

    Yeni projelerinden de bahseden Demet Şener, Next Level AVM’de gerçekleşen söyleşisinde “Hayattan Bir Demet” projesinden de bahsetti. Youtube kanalının yayında olduğunu duyuran Şener, “Mesleki açıdan 20’li yaşlarıma geri döndüm. Haber sunuculuğu teklifinden dizi oyunculuğuna kadar bir çok alanda teklifler var. Şimdi hangisini daha iyi yapabilirim diye düşünüyorum. Demek ki sağlam temeller atmışım kariyerimde.Bu çok mutluluk verici” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.