DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DemirDöküm, en başarılı servislerini ‘Sanat ve Tarih Şehri’ Saint Petersburg’da ağırladı

    DemirDöküm, en başarılı servislerini ‘Sanat ve Tarih Şehri’ Saint Petersburg’da ağırladı

    İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm 2016 yılının en başarılı yetkili servislerini Rusya’nın Avrupa’ya açılan kapası Saint Petersburg’da ağırladı. 20 yetkili servis ve DemirDöküm yöneticilerinin katılımı ile 3 gün süren organizasyonda yıl değerlendirmesiyle birlikte geleceğe yönelik projeler paylaşıldı.

    Bozüyük fabrikasında ürettiği ürünleri dünyanın 47 ülkesine ihraç eden DemirDöküm, 2016 yılının en başarılı yetkili servislerini UNESCO Dünya mirası listesinde yer alan Saint Petersburg şehrinde ağırladı.

    Satış sonrası hizmet ve servis uygulamalarıyla kusursuz müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışmalarını sürdüren DemirDöküm, en başarılı 20 yetkili servisinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonda 2016 yılı iş sonuçları ile gelecek projelerini paylaştı.

    Mimari yapıları, tarihi eserleri ile açık hava müzesi olarak adlandırılan ve 200 yıl Rusya’ya başkentlik yapan St. Petersburg’da düzenlenen organizasyon DemirDöküm Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Zeki Kalaycılar, DemirDöküm Servis Saha Müdürü Fuat Hamoğlu, DemirDöküm Servis Bölge Müdürleri ve 20 başarılı yetkili servisin katılımı ile gerçekleşti.

    Satış sonrası hizmetlerde geçen yıl ciro, kalite ve müşteri memnuniyeti kategorilerinde en yüksek puanı alan DemirDöküm’ün 20 yetkili servisi ve bölge yöneticilerinin katıldığı buluşmada DemirDöküm Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Zeki Kalaycılar, “Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 200’ü aşkın yetkili servisimizle hedefimiz tüketicilerimize hızlı, kusursuz ve kolay ulaşılabilir bir hizmet vererek; iyi bir müşteri deneyimi yaşatmak” açıklamasını yaptı. Toplantıda 2016 yılı değerlendirilirken, yeni yılın öncelikleri, birlikte gerçekleştirilecek projeler masaya yatırılarak aksiyonlar belirlendi.

    Organizasyon kapsamında yetkili servisler ve yöneticiler Saray Meydanı, Hermitage Müzesi, Peterhof Sarayı ve Bahçeleri gibi Saint Petersburg’un dünyaca ünlü tarihi ve turistik noktalarını da ziyaret etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.