DOLAR 32,548
EURO 34,875
ALTIN 2425,92
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DemirDöküm, iş ortaklarının hayatını kolaylaştıracak

    DemirDöküm, iş ortaklarının hayatını kolaylaştıracak
    06.03.2017
    A+
    A-

    İklimlendirme sektörünün köklü ve yenilikçi ismi DemirDöküm, 2017 yılında da yetkili satıcıları arasındaki sinerjiyi “DemirClub” ile güçlendirmeye devam edecek. Geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği yeni kullanıcı ara yüzü ile büyük beğeni toplayan DemirDöküm, DemirClub.com için geliştirdiği yeni bölümlerle iş ortaklarının ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm üretecek

    İş ortaklarıyla sağladığı sinerjiyi artırmak için 7 yıl önce hayata geçirdiği sadakat programı “DemirClub”ı sosyal ağ platformuna dönüştürerek büyük beğeni kazanan DemirDöküm, DemirClub.com için yatırımlarını sürdürüyor. Daha önce farklı kanallarda sunulan hizmetleri tek çatı altında toplayan DemirDöküm, DemirClub.com’a eklediği yeni bölümlerle iş ortaklarının ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm üretecek.

    DemirClub.com yeni ara yüzü sayesinde yetkili satıcıları ve satış noktaları arasındaki iletişimin hızını ve aktifliğini önemli ölçüde artırdı. Türkiye’nin her noktasında müşterilerin aynı kalitede hizmet alabilmesi için platform üzerinde güçlü eğitim içeriklerine yer veren DemirDöküm, yeni uygulamalarla organizasyon içindeki iletişimi daha da etkin hale getirecek.

    Sağladığı avantajlarla iş süreçlerinde yeni bir dönemi başlatan DemirClub.com üzerinden yetkili satıcılar ve satış noktalarına ek maliyet yaratmadan pazarlama desteği sağlanabilecek. İş yoğunluğu arasında kullanıcıların hayatını daha da kolaylaştırmak adına aylık periyotlarda e-bülten gönderimi yapılarak en güncel içerik ve gündeme ait gelişmeler takip edilebilecek.

    ERP uygulaması kapsamında seyahat ödüllü DemirClub Yoğuşmalı Ligi’ne başvuruların gerçekleştirilebileceği platform, kullanıcısına kazandığı puanlar hakkında otomatik bilgilendirme yaparak, hediye yönlendirmesi gerçekleştirebilecek. Yeni üye ve aktif olarak platformu kullanmayanlar için yeni teşviklerin getirildiği DemirClub.com, iş ortaklarının ihtiyaçlarına ve sorunlarına direkt ve hızlı çözüm sunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.