DOLAR 32,5042
EURO 34,9661
ALTIN 2430,417
BIST 9817,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DemirDöküm, Ramazan’da 14 ilde 2 bin iş ortağı ile buluştu

    DemirDöküm, Ramazan’da 14 ilde 2 bin iş ortağı ile buluştu

    DemirDöküm, 11 ayın sultanı Ramazan süresince Türkiye genelindeki iş ortaklarını 14 ilde düzenlediği iftar programlarında ağırladı. DemirDöküm üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen organizasyonlarda toplam 2 bin DemirDöküm Yetkili Satıcısı, Platinum Satış Noktası, Demir Club üyesi ve diğer misafirler bir araya geldi.

    İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, 11 ayın sultanı Ramazan süresince Türkiye genelindeki 2 bin iş ortağı ile bir araya geldi. DemirDöküm Yetkili Satıcıları, Platinum Satış Noktası ve Demir Club üyelerine yönelik gerçekleştirilen iftar organizasyonlarına Konya’dan başlandı.

    Ramazan ayı süresince Satış Direktörü Ufuk Atan, Bölge Müdürleri, Yekta Özatağan, Fırat İrfanoğlu Yunus Emre Küçükergör, Hakan Özkan, Cem Haydar, Özgen Hüseyinoğlu, Yusuf Haşim Şat ve DemirDöküm Satış Ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonlara, Sakarya, İzmir, Malatya, Ankara, Antalya, Bursa, Adana, İstanbul, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Bolu ve Zonguldak’ta devam edildi.

    Düzenlenen organizasyonlarda Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve hayır getirmesini dileyen DemirDöküm Satış Direktörü Ufuk Atan, “Paylaşımın; birlik ve beraberlik duygularının arttığı Ramazan ayı vesilesi ile iş ortaklarımızla bir araya gelmekten büyük keyif aldık” dedi. Isıtma sektörü ve DemirDöküm ile ilgili açıklamalarda bulunan Ufuk Atan şunları kaydetti;

    “Büyüyen inşaat ve doğal gaz sektörünün de katkısı ile Türkiye ısıtma sektörü son yıllarda oldukça hareketli. Bu eğilimin önümüzdeki yıllarda da benzer şekilde devam edeceğini öngörüyoruz. DemirDöküm olarak yeni ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile iş ortaklarımıza ve kullanıcılarımıza kendilerini her zaman ‘özel ve farklı hissettirmeyi’ amaçlıyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ve satış-servis ağımız ile sektör ortalamalarının üzerinde bir büyüme trendi yakaladık. Bu trendi önümüzdeki dönemde de korumayı hedefliyoruz”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.