DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DemirDöküm yetkili satıcıları ile Romanya’nın başkenti Bükreş’te buluştu

    DemirDöküm yetkili satıcıları ile Romanya’nın başkenti Bükreş’te buluştu

    İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, Nisan-Ağustos ayları arasında üstün performans sergileyen DemirClub üyesi yetkili satıcılarını doğal ve tarihi güzellikleri sayesinde her yıl milyonlarca turistin ilk durağı olan Romanya’nın başkenti Bükreş’te ağırladı.

    Satışa sunduğu öncü ürünlerin yanı sıra satış öncesi, sırası ve satış sonrası hizmetleriyle de kusursuz müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışmalarını sürdüren DemirDöküm, yetkili satıcılarının motivasyonunu artırmak ve satışları desteklemek için düzenlediği kampanyalara bir yenisini ekledi. DemirDöküm, Nisan – Ağustos ayları arasında en az 60 adet yoğuşmalı kombi satışı gerçekleştiren DemirClub üyesi yetkili satıcılarını Romanya’nın başkenti Bükreş’te ağırladı.

    Doğal ve tarihi güzellikleriyle ziyaretçilerini adeta bir açık hava müzesinde gibi hissettiren, tarih kokan sokaklarıyla herkesin merak ettiği Bükreş seyahatine DemirDöküm’ün 87 yetkili satıcısı katıldı. Üç gün süren organizasyon kapsamında dünyanın en büyük ve ihtişamlı binalarından biri olan Romanya Parlamentosu, Dimitrie Gusti Ulusal Köy Müzesi, Sinaia Turu ve Kont Drakula’nın şatosu olarak da bilinen 13’üncü yüzyıldan kalma Bran Kalesi ziyaret edildi. DemirDöküm yetkili satıcıları Bükreş’in tarihi güzelliklerinin yanı sıra zengin mutfağını da deneyimleme fırsatı yakaladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.