DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DemirDöküm’ün yetkili satıcıları arasına Özerme İnşaat da katıldı

    DemirDöküm’ün yetkili satıcıları arasına Özerme İnşaat da katıldı

    İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, büyümesini sürdürüyor. Ürettiği ürünleriyle 50 ülkeye ihracat gerçekleştiren DemirDöküm’ün, yetkili satıcı sayısı 227’ye ulaştı. Üstün teknolojiye sahip ürünlerin yanı sıra yetkili satıcıları için hayata geçirdiği katma değerli projelerle de desteklerini sürdüren DemirDöküm’ün yeni yetkili satıcısı Kocaeli’de 2004 yılında kurularak inşaat ve doğalgaz sektöründe hayata geçirdiği yenilikçi projeleriyle büyümesini sürdüren Özerme İnşaat oldu.

    Üstün teknolojiye sahip ürünleriyle 63 yıldır tüketicilerin ilk tercihi olan DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Yılbaşında Türkiye’nin 81 ilinde 200 noktada tüketicilerini geniş ürün gamıyla buluşturan DemirDöküm, 10 ayda yetkili satıcı sayısını 227’ye ulaştırdı. DemirDöküm’ün yeni yetkili satıcısı Özerme İnşaat oldu.

    Faaliyetlerine Kocaeli’de 2004 yılında başlayan, inşaat ve doğalgaz sektöründe hayata geçirdiği yenilikçi projelerle yapılarda estetik, konfor, güvenlik ile teknolojiyi bir arada sunan Özerme İnşaat’ın showroom açılış töreni, DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, İstanbul Anadolu ve Batı Karadeniz Bölge Satış Müdürü Özgen Hüseyinoğlu, İstanbul Anadolu ve Batı Karadeniz Bölge Satış Şefi Fatih Canbul, İstanbul Anadolu ve Batı Karadeniz Satış Uzmanı İlke Yiğit, Özerme İnşaat ortakları Özgür Nekayile Ergün Balkan’ın katılımı ile gerçekleşti.

    “2017 DEMİRDÖKÜM İÇİN YENİLİKLERİN YILI OLDU”

    DemirDöküm için 2017’nin yatırım, yenilenme ve büyümenin yılı olduğunu belirten DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, “Türkiye’nin en büyük sanayi ve ticaret şehirlerinden biri olan Kocaeli’de, Özerme İnşaat’ın da ailemize katılmasıyla varlığımızı daha da güçlendiriyoruz. Kombi, radyatör, klima, su ısıtıcıları, merkezi sistem, güneş enerji sistemi ve VRF sistemi kategorisinde tüketicilerine en geniş ürün gamını sunan şirketimiz, 2017 yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Geride bıraktığımız 2 yılda tüm olumsuz koşullara rağmen stratejilerimizde hiçbir değişiklik yapmadan iş ortaklarımızı desteklemeye, yatırıma, yeniliklere devam ettik. Yıl başında 200 noktada tüketicilerimiz ile buluşurken, bugün Özerme İnşaat’ın da aramıza katılmasıyla Kocaeli’deki yetkili satıcı sayımız 5’e, Türkiye’deki yetkili satıcı sayımız ise 227’ye ulaştı. Yeni iş birliğinin her iki taraf için de hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

    DemirDöküm’ün tamamı yerli mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibi ile yüksek teknolojili, yenilikçi ürünler geliştirmek için çalışmalara devam ettiğini belirten Ertuna, “Türkiye’de ve dünyada iklimlendirme sektöründe değişen tüketici ihtiyaçlarını en yüksek seviyede karşılamak için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Son 5 yılda Ar-Ge için toplam 67 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Dünyanın 50 ülkesine sadece ürün değil, teknoloji de ihraç eden DemirDöküm olarak bu yıl fabrika, Ar-Ge, marka ve dijital dönüşüm çalışmaları için toplam 40 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yenilikçi ürün gamımız ile tüketicilerimize üst düzey iklimlendirme konforunu, minimum enerji ile sağlıyoruz” açıklamasını yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.