DOLAR 32,502
EURO 34,7537
ALTIN 2493,248
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Denim şortlara LC Waikiki dokunuşu

    Denim şortlara LC Waikiki dokunuşu
    17.07.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan LC Waikiki yaz aylarının kurtarıcı parçalarından denim şortlara yeni bir soluk kattı. Koleksiyonda ısınan havalarda sokak modasına ayak uydurmak isteyenlere zengin alternatifler sunuluyor.

    LC Waikiki denim koleksiyonunda yer alan, şehirde ya da tatilde tarzını yansıtmak isteyenler için tasarlanan şort modellerinin tarzını yansıtmak isteyenler için açık ya da koyu tonları koleksiyonda yerini aldı. Parlak detayların yanı sıra çiçek motifleri şık duruşundan vazgeçmeyenleri temsil ederken püsküllü yırtık modeller ise asi ruhunu her daim ortaya koyanlar için olmazsa olmaz! Klasik kesimleri her daim tercih edenleri de unutmayan LC Waikiki, tüm zamanların modası olan indigo mavisi katlamalı paçalı şortları da moda severlerin beğenisine sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.