DOLAR 32,5671
EURO 34,7478
ALTIN 2493,098
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Denizbutik’ten ‘Mutlu Cuma’ bağış kampanyası

    Denizbutik’ten ‘Mutlu Cuma’ bağış kampanyası
    27.11.2019
    A+
    A-

    Kadın girişimci Deniz Topçuoğlu tarafından kurulan denizbutik.com, Black Friday (Kara Cuma) kampanyası kapsamında örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Depodaki binlerce ürünün 10-15 liradan satışa çıkarılacağı 29 Kasım Cuma günü elde edilen tüm gelir, LÖSEV VE MORÇATI başta olmak üzere ülkemiz için önemli sosyal projeler geliştiren çeşitli vakıflara bağışlanacak.

    Kara Cuma’yı “Mutlu Cuma” gününe dönüştürmek için böyle bir bağış kampanyası başlattıklarını aktaran Deniz Topçuoğlu, “100-200 liradan sattığımız ürünleri kampanya kapsamında 10-15 liraya satıp gelirini bağışlayarak, Black Friday’i anlamlı bir gün haline getirmeyi hedefledik. Hem güzel işlere vesile olacağından, hem de insanlara pozitif bir enerji vermesini istediğimizden dolayı Mutlu Cuma kampanyasını başlattık” dedi.

    KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ DESTEKLİYOR

    Sosyal medyada 3 milyon takipçisi, aylık 100 binden fazla müşterisi olan kadın giyim sitesi denizbutik.com, 2013 yılında 30 metrekarelik bir butikten, bugün yüzde 85’i kadınlardan oluşan 100 kişilik bir e-ticaret markasına dönüşmüş bir başarı hikayesi aynı zamanda. Bu anlamda kadın girişimciliğini desteklemeyi de kendisine misyon edinen denizbutik, hayallerinin ötesine gitmek için çabalayan her kadına kapılarını açıyor.

    Bir tekstil cenneti olan Türkiye’de, ithal markaların çoğu ürününü ülkemizde üretip, yine ülkemizde yüksek fiyatlara satıyor olmasından rahatsız olan Deniz Topçuoğlu, denizbutik macerasına 2013 yılında 30 metrekarelik küçük bir butikte başladı. Özenle seçtiği yerli tekstil ürünlerinin internetten satışını yapabilmek için ilk zamanlar ürünleri kendisi giyip fotoğraflayan, ürünleri toplu taşıma araçlarında kendi başına taşıyan Topçuoğlu’nun 6 yıl içinde gerçekleştirdiği başarı, kadın girişimciliği ve azminin neler yapabileceğini gösteriyor. Her Türk kadınının sıfırdan başlayarak büyük başarılara imza atabileceğine inanan Topçuoğlu, kadın girişimleri desteklemeye devam edeceğini belirtiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.