DOLAR 32,5449
EURO 34,8517
ALTIN 2432,658
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Denizli’de TOKİ’nin 786 konutu için kura heyecanı

    Denizli’de TOKİ’nin 786 konutu için kura heyecanı
    01.11.2017
    A+
    A-

    Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli’nin Karahasan Mahallesi’nde inşaatı tamamlanma aşamasında olan 786 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

    Kura töreni 29 Ekim Pazar günü, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

    Proje, TOKİ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirildi.

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımları ile gerçekleştirilen kuraya, aileler yoğun ilgi gösterdi. Projedeki 786 konuta 167’si engelli vatandaşlar olmak üzere toplam 1.220 başvuru yapıldı. Konutların %10’u engelli vatandaşlarımıza tahsis edildi.

    2+1 planında inşa edilen konutlar peşinatsız 100 – 130 TL arası taksitlerle ve 270 ay vadeli satışa sunuldu.

    Mahalle konseptli projede, yerleşim alanı, 32 derslikli ilköğretim okulu, sosyal tesisi,  2 ticaret merkezi, meydanı, oyun ve spor alanları, parkları, peyzajıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

    Kura çekimi sırasında başvuruda bulunan aileler büyük heyecan yaşadı. İsimleri okunan talihliler eşlerine ve çocuklarına sarılarak sevinçlerini paylaştı. Kura törenine Türk bayrakları ile katılan vatandaşlarımız Cumhuriyet Bayramı ve ev sahibi olma sevincini bir arada yaşadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.