DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deontay Wilder ile Bermane Stiverne’nin boks maçı bu gece TV 8.5’ta

    Deontay Wilder ile Bermane Stiverne’nin boks maçı bu gece TV 8.5’ta
    04.11.2017
    A+
    A-

    Deontay Wilder, Haiti asıllı Kanadalı Bermane Stiverne’yi mağlup ederek aldığı kazandığı WBC Ağır Sıklet Dünya kemeri için bu gece tekrar ringe çıkıyor. Wilder, Ocak 2015’te 12 raundun sonunda rakibini sayıyla mağlup ederek ağır sıkletteki 5 önemli kemerden birisi olan WBC şampiyonluğunu kazanmıştı. Deontay Wilder ile Bermane Stiverne’nin rövanş maçı 5 Kasım 2017 Pazar günü saat 04.00‘de yapılacak.  Bu önemli boks müsabakasını TV 8.5 canlı olarak yayınlayacak.

    NAKAVT EDEMEDİĞİ ESKİ ŞAMPİYON İLE KARŞILAŞACAK
    Bronz Bombacı lakaplı Wilder bugüne kadar çıktığı 38 maçın 37’sini nakavt ile kazanmayı başardı. Tek nakavt edemediği rakibi ile tekrar karşılaşacak olan Wilder otoriteler tarafından favori olarak gösteriliyor.

    Rakibi Bermane Stiverne ise 28 maçın 25’inde galip gelirken 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Bermane, Wilder’dan önce 2007 yılında Demetrice King’e kaybetmişti. Tek beraberliği ise 2009yılında Charles Davis karşılaşmasında elde etti.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.