DOLAR 32,5932
EURO 34,8368
ALTIN 2497,571
BIST 9465,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deposite Outlet’te Garaj Günleri başladı

    Deposite Outlet’te Garaj Günleri başladı
    06.11.2018
    A+
    A-

    365 gün indirimin adresi Deposite Outlet’te Garaj fırsatları sizleri bekliyor. 9 Kasım’da başlayan ve 19 Kasım’a kadar devam edecek olan garaj indirimlerinde birçok ünlü markanın Outlet fırsatlarını kaçırmayın!

    Sinpaş Holding’in 44 yıllık tecrübesi ile Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli ve Başakşehir’in buluşma noktasında 2008’de kurulan ve bölgenin ilk outlet merkezi olan Deposite Outlet’in beklenen Garaj Günleri başlıyor.

    Deposite Outlet, Ulusal ve uluslararası Nike Factory Store, Adidas, Altınyıldız, Mavi, Boyner Outlet, Hotiç, LC Waikiki gibi seçkin markalarıyla İstanbul ve Başakşehir’in en dikkat çeken kazançlı alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

    Yılda iki kez otopark alanında “indirim üzerine indirim” mottosuyla düzenlenen Garaj Günleri etkinliği, 9 Kasım’da başlıyor. 19 Kasım’a kadar sürecek Garaj Günleri’nde aralarında Hummel, Opmar Optik, Boyner, Bambi, Tefal gibi ünlü markaların olduğu Garaj Günleri’nde 30’u aşkın marka inanılmaz fiyatlarla alışveriş imkanı sunacak.

    Yenilenen Yüzüyle Alışveriş Keyfi Devam Ediyor!

    Deposite Outlet’te kazançlı alışverişin yanı sıra daha keyifli ve sosyal bir alışveriş alanı sunmak adına 30 milyon TL’lik bir yatırımla otoparkından iç dekorasyonuna, yeni çocuk oyun parkından birçok lezzetin bir arada sunulduğu yeni yemek alanının oluşturulmasına kadar büyük bir değişimden geçiyor.

    Geçtiğimiz sene 103.179 ziyaretçi ağırlayan Garaj Günleri, Zemin kat, 1.kat ve özellikle otopark alanında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla bu yıl daha keyifli bir alışveriş imkanı sunuyor.

    İkitelli / Başakşehir’de alışverişi keyifli, ulaşılabilir hale getiren Deposite Outlet, çılgın fırsatları ile sizleri bekliyor.

    Garaj Günleri’ndeki fiyatlardan bazıları…

    HUMMEL – Kısa kollu erkek t-shirt 25 TL, kadın sweatshirt 50 TL

    OPMAR OPTİK – 29 TL den başlayan fiyatlar

    TEFAL – %60 a varan indirimler

    ALTINYILDIZ – Takım elbise 199 TL

    KİĞILI – Gömlek 34,98 TL

    BAMBİ – 39 TL’den başlayan kadın ayakkabıları ve 79 TL’den başlayan erkek ayakkabıları.

    CİVİL – Sweatshirt 7,90 TL’den, Eşofman altı 9,90 TL’den başlayan fiyatlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.