DOLAR 32,5615
EURO 34,9855
ALTIN 2428,251
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deprem uzmanı Frank Hoogerbeets’tan Türkleri rahatlatan açıklama

    Deprem uzmanı Frank Hoogerbeets’tan Türkleri rahatlatan açıklama
    28.09.2019
    A+
    A-

    Yaptığı başarılı deprem tahminleriyle bir anda dünyanın en tanınan insanları arasında giren Frank Hoogerbeets, Türkçe tweet atmaya başladı. Frank Hoogerbeets, “Adımı kullanarak farklı hesaplardan paylaşımlarda bulunuyorlar. Benim hesabım @fahoogerbeets. Farklı hesaplardan yapılan paylaşımlara inanmayın” dedi.
    Türkiye’de yaşanan son depremlerin ardından kendisinin “Türkiye, Yunanistan, Romanya için 27-30 Eylül çok kritik tarih” diye bir paylaşımda bulunmadığını söyleyen Hoogerberts, “Bu konuda henüz bir tarih açıklamadım” dedi.

    TÜRKÇE TWEETLER GELİYOR
    Son günlerde Türkiye’den çok sayıda takipçisi olan deprem uzmanı gelen sorular üzerine Türkçe tweetler atmaya başladı. Hoogerbeets ilk olarak “Lütfen deprem yerlerini tahmin edebileceğimiz izlenimini edinmeyin. Yapamayız! Genel olarak gezegene uygulanan kritik zaman dilimlerini izole etme çabasıyla belirli gezegen geometrisine odaklanıyoruz, böylece deprem eğilimli bir bölgedeyseniz yüksek alarmda kalabilirsiniz” diye tweet attı..
    Hoogerbeets daha sonra “İstanbul’daki sevgili dostlar, lütfen rahatlayın. Dünyada Ocak ayından bu yana 200’den fazla M 5.7+ deprem yaşandı. Bunlardan sadece 3’ü Türkiye’de meydana geldi. Her 5-6 büyüklüğünde deprem için hayatınızı bekleyemezsiniz. Farkında olmak güzel, ama hayatını yaşa” diye tweet attı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.