DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Derin Mermerci x NetWork İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonu özel bir davetle kutlandı 

    Derin Mermerci x NetWork İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonu özel bir davetle kutlandı 
    10.05.2018
    A+
    A-

    DM x NetWork İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunun kutlama partisine moda, sanat ve iş dünyasının yanı sıra cemiyet hayatından da önemli isimler katıldı. Davetliler arasında Ümit & Cem Boyner, Cem Aydın, Elif Boyner, Şule Zorlu Cümbüş, Sernur Çiftçi, Serra Türker, Sevan Bıçakçı, Yasemin Taciroğlu, Yasemin & Sinan Aloğlu, Celal & Şebnem Çapa, Murat Türkili, Hakan Yıldırım, Ayten Danışman, Nuran & Burcu Erçil, Selhan Aloğlu gibi isimler yer aldı.

    Derin Mermerci’nin ikonik ve belirgin stiliyle NetWork‘ün zamansız tasarım anlayışını bir araya getiren DM x NetWork İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonu, Soho House Istanbul’un etkileyici atmosferinde gerçekleşen bir partiyle kutlandı. Gece geç saatlere kadar devam eden partide Zeynep Bastık ve DJ Kiwi performanslarıyla misafirlere eşlik etti.

    Derin Mermerci’nin gerçekçi ve zarif tarzından iham alan koleksiyon dikkat çekici bir sunumla misafirlerin karşısına çıktı. Mermerci’nin “Koleksiyonun tamamı ‘Bu yaz ben ne giymek isterdim?’ sorusunun yanıtı” şeklinde bahsettiği DM x NetWork İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunda maskülen formlarıyla fuşya, açık pembe ve ekru smokin takımlar, renkli tütü etekler, ışıltılı hırkalar ve trikolar yer aldı.

    Ay Marka Genel Müdürü Eren Çamurdan ise, ikinci sezonunda da başarıyla devam eden Derin Mermerci iş birliği için, “NetWork ailesi olarak, Derin Mermerci’nin özgün stilinin, zamansız moda algımızla bir araya gelmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.