DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Derya Baykal: Ankara izleyicisi çok kaliteli

    Derya Baykal: Ankara izleyicisi çok kaliteli
    15.05.2017
    A+
    A-

    Ankara doğumlu, sunuculuk kariyerinin ardından tiyatro sahneleri ile tanışan ve daha sonra ekranların vazgeçilmez simaları arasında yerini alan Derya Baykal, Anneler Günü’nde Panora AVM’de sevenleri ile buluştu. Kendisi ve özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Baykal, merak edilen soruları da yanıtladı. Kendisine hediye getiren sevenlerini de kırmayan Derya Baykal hepsi ile yakından ilgilenerek, yeteneklerini ve ilgi alanlarını dinledi. Ankara’ya indiğinde hatıralarının canlandığını anlatan Derya Baykal, esprileri ile herkesi güldürdü. Mesleğe ilk başladığı sıralar yaşadığı bir anısından da bahseden Baykal “Pek çok değerli sanatçı ile çalıştım. O zamanlar TRT GAP yeni kuruluyor. Tamer Durukan ile ikimiz sunacağız. Oturduk. Kimse bize ‘Canlı yayına girdiniz’ demiyor. Sohbet ediyoruz. İkimizin bir toplanışı var. Allahtan çok alakasız bir şey konuşmuyoruz. O zaman başka TV’ de yok. Sonra seyircilerden özür diledik. Tamer çok güzel toparladı” dedi.

    Bu yoğun iş temposunda kendinize nasıl böyle iyi bakıyorsunuz, nasıl bu kadar genç kaldınız sorusuna “Kocayı boşadım” diyerek cevap veren Derya Baykal, izleyicileri kahkahalara boğdu. Çalışmanın önemini sık sık vurgulayan Baykal, “İlk programıma Ferhan’ı dâhil ettim. Hiç de çıkmazdı TV programlarına. İstemeye istemeye geldi. Program başladı. Yapımcım rejiden diyor ki ‘Sorsana bir daha evlenir miymiş?’ İstemeyerek sordum. ‘Ben işimle, tiyatroyla evliyim’ dedi. Bende bugün televizyon ile evliyim. Karmaşık duygular yaşıyorum. O duygularla çalışarak yürüyorum. Yeteneklerimizi değerlendirmemiz lazım. Zaman çok hızlı akıp gidiyor. Ben boşa giden zamana çok üzülüyorum. O yüzden ne yapabiliyorsak cebimize ne doldurabiliyorsak kardır. Biz de bu fikirleri canlandırıp destek olabiliyorsak sizlere ne mutlu bize” dedi. 91 yaşında kendisine bez bebek hazırlayan bir hayranı da söyleşiyi izleyenler arasındaydı. Baykal kendisine hayranlığını dile getiren 91 yaşındaki izleyicisinin azmini, sahneden ellerini öperek tebrik etti.
    3 çocuk annesi Derya Baykal; “Oğlum çok iyi bir yönetmen. Kızlarım tiyatrocu olmak istediler. Hiç karışmadım. Daha çok uzun yollar var önlerinde. Onların başarılarını izlemek tabii ki bir anne olarak gurur veriyor. Eleştiriyorum da mutlaka. Ancak kendilerini çok geliştiriyorlar. Bizim zamanımızda çok imkân olmadığından herhalde öyle çocuğunuza bir şey dendiğinde karşı gelmek pek mümkün değildi. Ama şimdi benim çocuklarıma biri bir şey dese karşısında beni bulur. 13 yıl önce bu işle başladığımda programım benim için bir bebekti. Benim o bebeği büyütme arzum gün geçtikçe arttı ve o bebek artık büyüdü. Her geçen gün de büyümeye devam ediyor” dedi.

    Kendisinin telefonunun bazı basın kuruluşlarında eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal olarak kayıtlı olduğunu anlatan Derya Baykal, bu konu ile ilgili de ilginç bir anısını anlattı. “Sürekli Deniz Baykal diye aranıyorum. Bir oldu iki oldu üç oldu. Her arandığımda da söylüyorum ben Derya Baykal diye. En son bir gün canıma tak etti. Bir kanaldan aramışlardı ‘Deniz Bey şu anda bir toplantıda onun yerine ben beyanat vereceğim. Not alın’ dedim”

    Keyifli bir sohbete imza atan Derya Baykal, ramazanda programın devam edeceğini, programın tekrarlarının ise sahurda olabileceğini Panora AVM’de müjdeledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.