DOLAR 32,4964
EURO 34,5846
ALTIN 2477,145
BIST 9578,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DESA ile şehirde sonbahara hazır mısınız?

    DESA ile şehirde sonbahara hazır mısınız?
    05.10.2017
    A+
    A-

    Serin havaların kendini göstermesiyle, stil sahibi gardıropların vazgeçilmez parçası biker deri ceketler hayat kurtarıyor! Deri giyim ve aksesuar modasının lider markası DESA, biker deri ceketlerde vintage ruhunu tasarımlarına yansıtıyor. Kişiye özel, tamamen tek tek el işçiliğiyle üretilen tasarımlara imza atan DESA, modanın eskimeyen ruhunu gözler önüne seriyor.

    Moda dünyasında 70’lerin etkilerini hissettiğimiz şu günlerde deri giyimde kalite ve modanın öncü markası DESA, Sonbahar 2017 vintage koleksiyonu ile eskinin eskimeyen izlerini tasarımlarına yansıtıyor. Tamamen el işçiliği ile üretilen, özellikle eskitme efektlerinin yer aldığı koleksiyonda, keskin siluetli biker deri ceketler, 70’lerin vintage ruhunu DESA yorumuyla günümüze taşıyor.

    Kendini özel hissetmek, stili ve seçimleriyle farklı olmak isteyen moda tutkunlarının sahip olmak isteyeceği sonbahar 2017 Vintage DESA koleksiyonu materyalin ustaca işlenişi ile adeta zamansız bir koleksiyonu ruhunuza yansıtıyor.

    Toprak tonları, kum beji ve çatlamış ufalanmış toprağın dokusundan ilham alınarak, bu dokunun asi ruhuna uygun olarak hazırlanmış eskitme tekniği kullanılan derilerle hazırlanan koleksiyonda, slim fit vücuda oturan genç tasarımlar kadın koleksiyonunun vazgeçilmez parçaları arasında… Erkek koleksiyonunda ise armalar ceketlere dinamik bir görünüm kazandırırken çıkarılabilen yaka ve cep detayları dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.