DOLAR 32,5588
EURO 34,83
ALTIN 2417,219
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Design Turkey 2017 İyi Tasarım Ödülü Arzum’un oldu

    Design Turkey 2017 İyi Tasarım Ödülü Arzum’un oldu
    10.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, bu yıl 6.’sı düzenlenen Türkiye Tasarım Haftası’nda Technoart Blender ürünüyle “Design Turkey 2017 İyi Tasarım Ödülü” ‘ne layık görüldü.

    Türkiye’nin tasarımla markalaşmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl 6.’sı düzenlenen, birçok marka ve konuşmacıyı ağırlayan Türkiye Tasarım Haftası’nda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımıyla gerçekleşen ödül töreni, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

    Tasarım ve inovasyon alanında birçok uluslararası ödülün sahibi olan Arzum, Ümit Altun Designum Tasarım Ofisi ortaklığı ile tasarladığı Technoart Blender ürünü ile Design Turkey 2017 İyi Tasarım ödülüne layık görüldü. Arzum adına törende ödülü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’den alan Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız aldıkları ödüle ve Technoart Blender’a ilişkin olarak:

    “Arzum olarak uzun yıllardır birçok ürünümüz ile uluslararası platformlarda birçok farklı ödülün sahibi olduk. Müşterilerimizi merkeze alarak geliştirdiğimiz ürünlerimizi tasarlarken onların en çok önem verdikleri noktaları teknolojiyi, inovasyonu ve tasarımı harmanlayarak sunuyoruz. Bu anlamda da birçok yeni pazara sunmaya hazırlandığımız Technoart Blender ürünümüz ile aldığımız bu ödül bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Technoart, Arzum ürün kimliği ile uyumlu, yalın, ergonomik ve fonksiyonel bir el blenderı olarak tasarlandı. CMF çalışmalarıyla belirlenen renk alternatifleri ile farklı kullanıcı kitlelerinin beklentilerine hitap ediyor. Hedef kullanıcı kitlesi gözetilerek formlandırılmış Technoart Blender, çift fonksiyonlu buton ve ele oturan gövdesi sayesinde ergonomik tutuş ve rahat kullanım sağlıyor. “Sen dokunursun değişir dünya” mottosunu temel alarak çıktığımız yolda, sunduğumuz ürünlerimizle kadınların hayatlarına dokunmaya ve değiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

    Ergonomik ve fonksiyonel Technoart Blender

    Çift fonksiyonlu buton (Sensible Touch) ile parmak yeri değiştirilmeden turbo ya da normal kullanım moduna geçiş kolaylaştıran Technoart Blender, paslanmaz çelik blender ayağı ve çoklu bıçakları sayesinde, aşağı yukarı hareket ettirmeden yiyecekleri kusursuz bir şekilde doğrayabiliyor. Patentli 6 bıçağa sahip Technoart, normal blenderlara göre 2 kat fazla performans sağlıyor. Öncü bıçaklar gıdaları çok daha hızlı yakalayarak, en efektif şekilde konumlanan 3’lü ana bıçak yapısı da gıdaların daha hızlı, homojen ve efor sarf etmeden parçalıyor.

    Tasarım Haftası’na Özel Panel

    Türkiye Tasarım Haftası’nın 8 Kasım’da gerçekleşen Design Talk bölümü alanında önemli isimleri ağırladı. Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız’ın da sanayide ürün tasarımı konusunda görüşlerini belirttiği “Bermuda Üçgeni” isimli panel, MSGÜ öğretim görevlisi Meltem Şen’in moderatörlüğünde gerçekleşti. Panele konuşmacı olarak DesignUM kurucusu Ümit Altun, ISVEA Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Ettore Giordano ve Arçelik Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Burcu Gürvardar katıldı.

    Bu yıl “Tasarımın Potansiyeli” temasını gündeme taşıyan Türkiye Tasarım Haftası’na ikinci kez katılan Arzum, Tasarım Haftası boyunca öncü ve birçok farklı ödülleri kazanmış ürünlerini standında sergiliyor.

    Arzum standında yer alan ürünler arasında uluslararası kalite simgelerinden biri olan Red Dot ödüllü Arzum OKKA Minio, Haus & Garten tarafından gerçekleştirilen testlerde ‘Sehr Gut’ (En iyi/başarılı) kahve makinesi seçilen Arzum OKKA, Design Week Türkiye 2017’de iyi tasarım ödülü alan Technoart, yüksek kalite ‘High Quality’, tasarım ‘Design’ ve işlevsellik ‘‘Funtionality’ ve yılın en iyi ürünü ‘Product of the year’ ödülünü aldığı Çaycı Heptaze, hem tasarım ‘Design’, hem de kullanım kolaylığı ‘Ease of Use’ ödülünü aldığı Tostçu Delux, Panini Granite, işlevsellik ‘Functionality’ ödülünü aldığı Prostick ve Fırrın gibi ödüllü ürünleri katılımcılarla buluşturuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.