DOLAR 32,4911
EURO 34,7534
ALTIN 2490,313
BIST 9520,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Destek Teksüt’ten

    Destek Teksüt’ten
    06.12.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından biri olan Teksüt, 11-12 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center’da düzenlenen Yerli Market Haftası’na Destek Sponsoru olarak katılıyor.

    İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) ve Pin Group tarafından dördüncüsü düzenlenen Yerli Market Haftası; üretici, tedarikçi ve İstanbul PERDER üyesi yerel perakende zincirlerini buluşturan bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Teksüt, üçüncü kez Yerli Market Haftası etkinliğinde yerini alıyor.

    Teksüt, 8 kategoride yer alan 40’ı aşkın ürününü standında sergileyecek, ayrıca sektör profesyonelleri ve ziyaretçilere ürünlere ve üretime ilişkin bilgi aktarılmasını sağlayacak.

    En sonuç odaklı etkinliklerden biri

    Yerel ve yerli marketleri önemli bir paydaş olarak değerlendirdiklerini aktaran Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “Yerli Market Haftası, perakende dünyasının en sonuç odaklı etkinliklerinden biri. Üreticiler ve tedarikçiler olarak doğrudan ve zahmetsizce perakendecilerle buluşabiliyor ve işimizi daha ileriye taşıyabilecek bir ortamda verimli görüşmeler gerçekleştiriyoruz” açıklamasını yaptı.

    Modern teknolojilerle üretiyor

    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşları arasında yer alan Teksüt, ürünlerini süt endüstrisinde uygulanan en yeni teknolojilerle dünya standartlarına uygun şekilde güvenilir, hijyenik ve sağlıklı şekilde üretiyor ve dağıtıyor. UHT sütten beyaz peynire, kaşar peynirinden tereyağına, krem peynirden labneye, yöresel peynirlerden yoğurt ve ayrana dek uzanan çok geniş ürün yelpazesiyle hizmet sunan Teksüt, üretimlerini yurt içindeki satış noktalarında sunmanın yanı sıra 14 ülkeye de ihraç ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.