DOLAR 32,5752
EURO 35,0057
ALTIN 2432,538
BIST 9778,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DFDS Türkiye marka dönüşümünü yeni ofisine taşıdı

    17.07.2019
    A+
    A-

    DFDS Türkiye İstanbul’daki yeni merkez ofisini yeni teknolojilerle tasarlayarak, çalışanlarına daha rahat ve modern bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlıyor.

    İNTERMODAL taşımacılık alanında faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük ro-ro operatörü U.N. Ro-Ro’nun Türkiyedeki güçlü yatırımlarına devam eden Danimarkalı denizcilik ve lojistik firması DFDS markasına dönüşümünü başarıyla tamamlarken, büyüyen organizasyon yapısı ve artan faaliyetlerini daha verimli şekilde sürdürebilmeyi amaçlayan DFDS, çalışanlarına daha rahat ve modern bir çalışma ortamı sağlamak üzere merkez ofisini NidaKule Ataşehir Güney’e taşıdı.

    Çalışanlar için daha dinamik, rahat ve bir o kadar yakın çalışma fırsatları oluşturmayı hedefleyen DFDS Türkiye, yaklaşık 2000 metrekarelik 2 katta konumlanıyor. Yazılım Geliştirme Merkezi dahil olmak üzere toplamda 112 kişilik güçlü ve profesyonel bir ekiple yönetilen DFDS Türkiye Ofisi yatırımlarına hız kesmeden devam edecek.

    DFDS Türkiye marka dönüşümünü yeni ofisine taşıdı ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.