DOLAR 32,5481
EURO 34,8673
ALTIN 2427,848
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Diesel sonbahar 2017 inovatif saat modellerini sundu

    Diesel sonbahar 2017 inovatif saat modellerini sundu
    03.08.2017
    A+
    A-

    Diesel saatleri, Sonbahar 2017’de çarpıcı özelliklere sahip modelleriyle geleneksel saat tasarım statükolarını yıkarak saat dünyasına yepyeni bir pencere açıyor. Her detayda farklı bir inovasyonla saatseverleri büyüleyecek Diesel saatleri, cesur ve çarpıcı stiliyle yeni sezonda adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor.
    COPPER DETAILS

    Yaz 2017 koleksiyonunun ardından sonbaharda da bakır tonları tekrar Diesel saatlerinde hakimiyetini gösteriyor. Bezel ve siyah kadran üzerindeki göstergelerde göze çarpan bronz tonlar, paslanmaz çelik krono ve göstergeler, yalnızca dikkatlice bakıldığında detaylarda farkedilen bronz tonlar, bu saat modelinin başlıca özellikleri arasında. Markanın ikonik Mr. Daddy modelinin daha kısa kasa çapına sahip olan ve The Mini Daddy olarak adlandırılan model, sonbahar için yeniden tasarlanarak bronz kaplama kasası ve bronz kaplama bileziği ile daha cesur bir görünüme kavuşuyor.

    DENIM LEATHER

    Parlak gri tondaki kadran üzerinde ışıltılı siyah göstergeler ve beyaz göstergeler, Diesel saat modeline sofistike bir görünüm kazandırıyor. Mavi deri kayış ise çift renk kontrast yaratırken, kayış dokusu bileklerde modern bir görünüm ve rahat bir his uyandırıyor.

    Diesel Sonbahar 2017 saat modelleri, Eylül 2017 itibariyle Saat&Saat mağazalarında ve www. saatvesaat. com.tr ’de.

    TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Emporio Armani Swiss Made, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc, Tory Burch, Hugo Boss, Cerutti 1881, Michael Kors, Marc Jacobs, Welder, Guess, Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Armani Exchange, Kate Spade New York, Karl Lagerfeld, Skagen, Fossil, Henry London, Adidas, Esprit, Wesse, Xonix gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.