DOLAR 32,5869
EURO 34,8399
ALTIN 2508,236
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Dijital Müşteri’nin Deneyim beklentileri açıklanıyor

    ‘Dijital Müşteri’nin Deneyim beklentileri açıklanıyor
    01.05.2017
    A+
    A-

    Bu yıl 5.si düzenlenecek olan “Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi”de “Müşteri Deneyimi alanındaki güncel trendler ve müşterilerine daha iyi hizmet sunma yarışındaki markaların geçirdiği dijital dönüşüm” anlatılacak. Markalar ve sektör profesyonelleri 3 Mayıs’ta Hilton İstanbul Bosphorus’ta buluşacak.

    Müşteri Hizmetleri sektörünün gündemini, ihtiyaç ve mevcut faaliyetlerini en doğru şekilde tespit ederek sektörle ilgili konuları ve ilgili kişileri bir araya getirmeyi misyon edinen Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi, Nice Medya tarafından bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek. 3 Mayıs 2017’de İstanbul Hilton Bosphorus Hotel’de yapılacak zirvenin teması “Müşteri Deneyiminde Dijital Dönüşüme devam” olarak belirlendi.

    Zirvede başta çok kanallı müşteri deneyiminde yaşanan dönüşüm ve Endüstri 4.0’ın Müşteri Hizmetleri alanındaki yansımaları olmak üzere, sektör bazlı en iyi müşteri hizmetleri dijital dönüşümü örnekleri, kişisel verilerin korunması kanunundaki soru işaretlerine cevaplar, e-ticaret’te çok kanallı iletişim, ve yapay zekanın müşteri hizmetlerinde kullanımı gibi sıcak gündemi oluşturan konular sektör profesyonelleri tarafından ele alınacak.

    Perakende, Enerji, Sigorta ve Bankacılık sektörleri olmak üzere Beyaz Eşya, E- Ticaret, Online Oyunlar, Belediyecilik ve İnovatif Platformlar sektörlerinde faaliyet gösteren, müşteri hizmetlerinde dijital kanalları etkin bir şekilde kullanan bir çok kurumun temsilcileri sunumlarıyla farklılaşan deneyimlerini paylaşacaklar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.