DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dijital Sanatlar Yapımevi’nden 2019 atağı

    Dijital Sanatlar Yapımevi’nden 2019 atağı
    16.01.2019
    A+
    A-

    AYLA VE MÜSLÜM’le gişede “Tüm Zamanlar” rekorlarını kırarak Türkiye sinema tarihini baştan yazan Dijital Sanatlar Yapımevi, Serdar Akar’ın yönettiği ÇİÇERO ve Can Ulkay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu TURKISH’İ DONDURMA’yı vizyona sokarak, 2019’un ilk çeyreğine iki filmle giriyor. Konuyla ilgili SOHO’da düzenlenen basın toplantısına Akar ve Ulkay’la birlikte, Yapımcı Mustafa Uslu, Erkan Kolçak Köstendil, Ali Atay, Şebnem Bozoklu ve Alma Terziç katıldı.

    AYLA filminin başarısıyla beraber sinema sektörünün güçlü aktörleri arasına giren Dijital Sanatlar Yapımevi, bu başarısını MÜSLÜM’le de tekrarlayarak “Tüm Zamanlar” listesinde üst sıralarda iki filmle yer aldı.

    Türkiye sinema tarihini baştan yazan Dijital Sanatlar, 2019’a da hız kesmeden giriyor. 18 Ocak’ta ÇİÇERO, 15 Mart’ta ise TURKISH’İ DONDURMA’nın vizyon yolculuğu başlıyor.

    Gerçek hayat hikayelerini beyazperdeye uyarlayarak ülkemiz sinemasında eksikliği hissedilen “True Story” kategorisinde önemli bir boşluğu dolduran Dijital Sanatlar, SOHO’da düzenlediği basın toplantısıyla hem vizyona girecek filmlerini hem de bu yıl çekimlerine başlayacak yeni projelerini tanıttı.

    İki bölüm halinde düzenlenen basın toplantısının ilk bölümünde Turkish’i Dondurma filminin fragmanı ilk kez basın mensuplarıyla buluştu. Ardından Yapımcı Mustafa Uslu, Yönetmen Can Ulkay, filmin oyuncularından Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu ve Alma Terziç sahneye çıkarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantının ikinci bölümde ise 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek ÇİÇERO filminin yeni fragmanı ve yepyeni afişi ilk kez gazetecilerin beğenisine sunuldu. Ardından bu kez filmin yönetmeni Serdar Akar ve Yapımcı Mustafa Uslu sahneye çıkarak bilgiler paylaştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.