DOLAR 32,5162
EURO 34,7728
ALTIN 2493,775
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DinamoEdu öğrencilerle buluşuyor

    DinamoEdu öğrencilerle buluşuyor
    06.03.2018
    A+
    A-

    Dünyanın önde gelen okullarının acenteliğine sahip, hem Kanada hem de Türkiye’de danışmanlık veren DinamoEdu, Mart ayında dört önemli etkinlikle öğrencilerle buluşuyor.

    Yurt dışı eğitim danışmanlığına farklı bir soluk getiren DinamoEdu, Mart ayında dört farklı etkinlikle öğrencilerin merak ettiklerini cevaplandıracak, yüz yüze görüşmeler gerçekleştirecek. İstanbul ofisinin yanı sıra Kanada Toronto’da ofisinin bulunmasının avantajlarına sahip olan DinamoEdu, tecrübesi ve uzman ekibi ile yurt dışı eğitimi alanında ücretsiz danışmanlık veriyor.

    İlk buluşma 4 Mart’ta gerçekleşti…

    DinamoEdu’nun yer alacağı Yurt Dışı Eğitim Bilgilendirme Toplantısı 4 Mart’ta Kasaba Evlerinde gerçekleşti. Yurt dışı dil ve yaz okulları hakkında bilgi veren firma, uzmanlık alanı olan Kanada eğitim sistemi hakkında da öğrencileri bilgilendirdi. Aynı zamanda toplantı sonrası, DinamoEdu danışmanlarından Ali Topaloglu, öğrenciler ile birebir toplantılar yaparak, onları doğru eğitimlere yönlendirdi.

    “Canada Experience Summit” ile Bahçeşehir Üniversitesi’nde…

    DinamoEdu tarafından Bahçeşehir Üniversitesi’nde düzenlenen Canada Experience Summit’te Kanada eğitim, yaşam konuları ve kariyeri hakkında öğrencilere bilgi verilecek. 14 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte Kanada Başkonsolosluğundan Senior Trade Commissioner Chris Wimmer açılış konuşmasını yapacak. DinamoEdu, uzman ekibiyle Kanada eğitim hayatı ile ilgili tüm merak edilenleri anlatacak.

    Yurt Dışı Eğitimi ile İlgili Merak Edilenler için DinamoEdu öğrencilerle buluşuyor…

    DinamoEdu, IEFT fuarları kapsamında University of Canada West ve VGC International ile birlikte 23 Mart’ta Dedeman Otel Bostancı’da öğrencilerle buluşacak. 24 Mart’ta ise firma, yine IEFT fuarları kapsamında Student Management Group ile birlikte International Convention Center’da düzenlenecek olan fuarda yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.