DOLAR 32,5383
EURO 34,8992
ALTIN 2429,813
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DinamoEdu okul portföyünü genişletmeye devam ediyor

    DinamoEdu okul portföyünü genişletmeye devam ediyor
    14.05.2018
    A+
    A-

    Toronto ve İstanbul’da şubesi bulunan yurt dışı eğitim danışmanlık firması DinamoEdu, ICEF Toronto’da yeni okullar ile anlaştı.

    Dünyanın önde gelen okulların acenteliğini yapan ve yurt dışı eğitim danışmanlığında fark yaratan hizmetleri ile dikkat çeken DinamoEdu, sektörün en önemli fuarlarına katılmaya devam ediyor. Kasım 2017’de ICEF Berlin’e katılan DinamoEdu, 2018 ICEF Toronto’ya davet edildi. ICEF Toronto’da dünyanın en seçkin okulları ile bir araya gelen DinamoEdu, fuarda pek çok üniversite ve dil okulu ile anlaşma imzaladı.

    DinamoEdu’nun acentelik anlaşması imzaladığı okullar arasında öğrencilerine uygulamalı eğitimler sunarak onların potansiyellerinin farkına varmasını ve hedeflerine ulaşmalarını sağlayan Thompson Rivers University, öğrencilere lider olmayı öğrenmenin yollarını sunan ve mezunlarının iş gücüne katılması ile ilgili çalışmalarıyla dikkat çeken Centennial College yer alıyor. Ayrıca, öğretmenler tarafından inşa edilen OAT Education yeni anlaşılan okullar arasında. Yerel ve yurt dışında yıllarca eğitim verdikten sonra, teknoloji, mühendislik ve bilim ile ilgilenen öğrencilere hitap eden bir okul tasarlayan öğretmenler tarafından kurulan OAT Education, özellikle üniversiteye burslu yerleştirdiği öğrencilerle ön plana çıkmaktadır.

    Dünyanın önde gelen seçkin eğitim kurumları ve öğrenciler arasında köprü kuran DinamoEdu Kurucu Ortağı Fatih Kuran “Dünyanın en önemli eğitim fuarlarından biri olan ICEF Toronto’ya davet edilmiş olmak bizim için gurur verici. Kasım 2017’de katıldığımız ICEF Berlin Fuarı’ndan sonra ICEF Toronto’da da önemli görüşmeler gerçekleştirdik ve çok önemli okullar ile anlaşmalar imzaladık. Okulları seçerken çok özen gösteriyoruz. Türk insanının nerelerde ve hangi koşullarda okumak istediğini biliyoruz. Bu yüzden de DinamoEdu olarak çok seçici davranıyoruz. Eğitimleri ve fark yaratan programları ile dünyanın önde gelen okulların acenteliğine sahip olduğumuz için çok mutluyuz. DinamoEdu olarak portföyümüze seçkin kurumlar eklemeye devam edeceğiz. ” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.