DOLAR 32,5726
EURO 34,8913
ALTIN 2438,004
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dinozorlar Happy Meal kitaplarıyla canlanıyor

    Dinozorlar Happy Meal kitaplarıyla canlanıyor
    23.02.2019
    A+
    A-

    Happy Meal menülerin yanında verdiği oyuncaklarla çocukların gönlünde taht kuran McDonald’s Türkiye, menünün hediye opsiyonuna çocuk kitaplarını da ekledi. Romanları tüm dünyada satış rekorları kıran, aynı isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan iki Oscar adayı “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin”in yazarı Cressida Cowell imzalı “Treetop İkizlerinin Maceraları” isimli seri, şimdi tüm McDonald’s restoranlarında. Çocuklar bu eğitici kitaplarla tarih öncesi devasa canlıları öğreniyor.

    Enfes lezzetler durağı McDonald’s Türkiye senelerdir çocuklar için Happy Meal menülerin yanında her biri birbirinden eğlenceli oyuncaklar veriyordu, hediyeler artık seçenekli olarak sunuluyor. İsteyen oyuncak, dileyen ise dinozor öykülerini anlatan “Treetop İkizlerinin Maceraları” adındaki renkli, eğlenceli ve öğretici serinin bir kitabını alabiliyor.

    Annesine kavuşan yavru

    Romanları yayımlandığı her ülkede satış rekorları kıran, “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin”i kaleme alan İngiliz yazar Cressida Cowell tarafından McDonald’s için yazılan “Treetop İkizlerinin Maceraları”nda, kahramanların dinozorlar çağına uzanan öyküleri anlatılıyor. Bir öyküde yavru dinozor annesine kavuşuyor, başka bir hikâyede ikizler dinozor yumurtası koruyor.

    Tarih öncesi hakkında eşsiz bilgiler

    Eğlence ve öğreticiliğin iç içe geçtiği seride; evrenin ilk zaman makinesini icat eden Treetop ailesinin büyük ikizleri Alfie ve Asha ile küçük ikiz çocukları Tulip ve Ted, dinozorlar çağına gidiyor. Engin vadiler, fokurdayan bataklılar, yemyeşil ormanlarda gezintiye çıkıyor, devasa otobur ve etoburlarla karşılaşıyor. Tyrannosaurus’lar ve Diplodocus’lar derken aksiyon hiç bitmiyor. Dahası, çocuklar tarih öncesi bu devasa canlılar hakkında eşsiz bilgilerle donanıyor.

    Kitaplara ilgi çok büyük

    Happy Meal menüsü için başlattıkları çocuk kitabı kampanyasının kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, McDonald’s’ın dünyada olduğu gibi Türkiye’de de onlarca yıldır Happy Meal menüsüyle çocukları mutlu etmeyi amaçlayan bir marka olduğunu söylüyor. Göktaş, sözlerine şöyle devam ediyor: “12 kitaplık serinin ilk ikisi McDonald’s restoranlarında büyük ilgi görüyor. Happy Meal menüsü yanında sunduğumuz kitap seçeneğiyle çocukları mutlu etmenin yanı sıra onların gelişimine katkıda bulunmaya ve sektörümüze örnek olmaya devam edeceğiz.”

    Son sayfaya kadar macera

    Göktaş, McDonald’s restoranlarında aileleriyle keyifli vakit geçiren çocukların, anne veya babalarıyla birlikte kitaplarını okuyabileceklerini vurgulayarak, “Yani son lokmaya kadar lezzet, son sayfaya kadar da macera çocukları bekliyor. Kampanyamızla çocukların ebeveynleriyle geçirdikleri kaliteli zamana da katkıda bulunmak istedik. McDonald’s Türkiye olarak benzer konularda sorumluluk almaya ve hızlı servis sektöründe fark yaratmaya devam edeceğiz” diyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.