DOLAR 32,5778
EURO 34,6786
ALTIN 2525,602
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DİREM Fakir Atölyesi’nin kalitesi tescillendi

    DİREM Fakir Atölyesi’nin kalitesi tescillendi
    06.06.2018
    A+
    A-

    Kurumsal firmalara yönetim danışmanlığı ile eğitim hizmet veren DİREM Fikir Atölyesi | DFA Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti., ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini aldı.

    DFA Eğitim ve Danışmanlık, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite belgesini alarak, şeffaf bir yönetim anlayışı ile şirketin belirlediği hedeflere ulaşması için iç ve dış paydaşların memnuniyet düzeylerini tam anlamıyla yerine getirmiş oldu.

    Daha net açılımı ile müşterilerine uluslararası standartlarda hizmet verme azmini ortaya koyan, yapılan işin; müşteri memnuniyeti, ulaşılabilirlik, iş akışı, süreç yönetimi, kalite, veri yönetimi ve raporlama gibi birçok açıdan şartları azami oranda iş modeline yerleştirdiğini belgelendirmiş oldu.

    Şirketlere satış ve iletişim konularında geleneksel eğitim anlayışından uzak oyunlaştırılmış ve interaktif metotlar uygulayarak sorunlarını hızlıca fark etme ve çözüm bulma konusunda iş ortaklığı sağlayan ve her geçen gün eğitimlerinin başarısı ile ses getiren DFA Eğitim ve Danışmanlığın kurucusu Didem Tınarlıoğlu ise konuyla ilgili şunları söyledi; “Günümüzde satış ve hizmet sektörünün yeni para birimi sürekliliği olan müşteri memnuniyeti. Biz yola çıktığımız günden bu yana müşterinin algısını ve memnuniyetini en üst seviyede tutmadaki misyonumuzu ISO 9001 ve ISO 10002 ile belgelendirmeyi düşündük. Çünkü bu misyonumuzu sadece çözüm ortaklarımız ve müşterilerimiz biliyordu. Artık tescillenmiş oldu. Bu belgeler aynı zamanda bundan sonraki vizyonumuzun da “Kalite Yönetimi ve Müşteri Memnuniyeti “odaklı olmaya devam edeceğimize dair bir taahhüt niteliği taşıyor.Bu sayede bundan sonra eğitim ve danışmanlık dünyasında daha da dinamik, daha da hızlı ve daha da güvenilir olma konularında iddiamıza devam edeceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.