DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Divan Ankara yenileniyor

    Divan Ankara yenileniyor
    30.06.2017
    A+
    A-

    Divan Otelleri’nin hizmet anlayışını on yıl önce Başkent’e taşıyan Divan Ankara, iş dünyasına uygun yapısı korunarak, tüm otel genelinde yapılacak olan renovasyon sürecinin ardından 1Ekim 2017 itibari ile hizmet vermeye devam edecek. Yenilenen yüzü ile salon kapasitelerini de genişletecek olan otel, Ankara’ya yenilikleri getirmeye devam edecek. Başkentliler’in hizmetine sunulacak yeni balo salonu ile mutluluğa adım atan çiftlerin ilk adresi Divan Ankara olacak.

    Ankara’nın en çok tercih edilen mekanlarının yer aldığı Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan Divan Ankara, yaklaşık üç ay sürecek renovasyon süreci ile hizmet anlayışı standartlarını konukları için genişleterek erişim alanını da üst seviyeye taşıyacak. Turizm ve otelciliğin Ankara’da geliştiğini vurgulayan Divan Ankara Genel Müdürü Can Ünlüer, yenilenme sürecini şu sözler ile anlattı; “Divan Otelleri’nin hizmet anlayışını Başkent ile buluşturmak on yıl önce bize nasıl heyecan verdiyse yine aynı heyecan ile yenileniyoruz. Amacımız misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek ve memnuniyetlerini en üst seviyelere taşımak. Bunları gerçekleştirirken Divan Otelleri’nin ayrıcalıklarını konuklarımızla buluşturmak en temel hedefimiz. Konaklama, restoran, spa, toplantı ve ziyafet alanlarının yanı sıra catering hizmetimiz kapsamında da bir takım değişiklikler yaparak kurumsal ve özel davetlere lezzet katmaya devam edeceğiz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.