DOLAR 32,5443
EURO 34,9602
ALTIN 2426,918
BIST 9682,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Divan Brasserie Akasya’da Uzakdoğu şöleni

    19.07.2019
    A+
    A-

    İstanbul Anadolu Yakası’nın merkezinde konumlanan Akasya AVM’de yer alan Divan Brasserie Akasya, Uzakdoğu’nun efsane lezzeti sushiyi misafirleriyle buluşturuyor. 30 Ağustos tarihine kadar servis edilecek özel menü Uzakdoğu mutfağından vazgeçemeyenler için seçenek oluşturuyor.

    Anadolu Yakasının merkezinde yer alan Akasya AVM’deki Divan Brasserie Akasya, özel konseptle hazırlanan şık atmosferinde keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Divan Brasserie Akasya, sunduğu casual-fine dining deneyiminin yanı sıra seçkin sushi menüsüyle de Uzakdoğu mutfağı müdavimlerini bekliyor.

    İster set menü ister a la carte seçeneklerin yer aldığı menüde; başlangıçlar, Nigiri, Magi, Inside Out Roll, Hot Roll ve Sake’ler de misafirlerin beğenisine sunuluyor. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine, çocuklarıyla eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlerin yanı sıra arkadaşlarla keyifli bir kahve arasından iş toplantılarına kadar birçok buluşmaya kapılarını açan Divan Brasserie Akasya, 30 Ağustos tarihine kadar Uzakdoğu lezzetlerine ev sahipliği yapacak.

    Divan Brasserie Akasya’nın sushi menüsünde yer alan set menüler ise birbiriyle eşsiz uyum yakalayan tatlardan oluşuyor. Sake Nigiri, Maguro Nigiri, Ebi Nigiri, Sake Maki, Tekka Maki, Kappa Maki, California Maki, Midori Californiȧ Maki, Karides Tempura, Sebze Tempura, Somon Tartar ve Yosunlu Yeşillik Salatası’ndan oluşan “Bento Box”, Sake, Maguro, Suzuki, Unagi ve Ebi’den oluşan “Nigiri Set”, California Roll, Boston Roll, Midori Tobiko Roll, Spicy Sake Roll ve Yaki Sake Roll’dan oluşan “Maki Set” ve Sake Maki, California Maki, Ebi Ten Maki, Dragon Roll, Midori Tobiko, Sake Nigiri ve Yaki Sake Roll’dan oluşan “Samazama Set” birden fazla tadı deneyimlemek isteyenler için özenle hazırlandı. Uzakdoğu mutfağının olmazsa olmazı Sake’nin de misafirlere sunulduğu menü, Divan Brasserie Akasya’nın şık atmosferinde gerçekleşecek keyifli buluşmalara eşlik edecek.

    ​DİVAN BRASSERIE AKASYA’DA UZAKDOĞU ŞÖLENİ E ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.