DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Diyarbakır’da 637 adet konut kura ile satışa çıktı

    Diyarbakır’da 637 adet konut kura ile satışa çıktı
    08.06.2018
    A+
    A-

    Son dönemde konut yatırımlarının yoğunluk kazandığı Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu’da mülkiyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait 637 adet konut kura ile satışa çıktı. Az katlı modern mimarisiyle dikkat çeken projelerde, geniş iç hacimler, balkon, geniş avlu, kapalı otopark, akıllı ev sistemi, güneş enerjisi, ortak teras kullanım alanları bulunuyor.

    Konut fiyatları 176 Bin TL’den başlıyor

    Modern mimarisinin yanında geleneksel tasarımıyla da bölge halkının ilgiyle beklediği projede 2+1, 3+1, 4+1 konutlar bulunuyor. Proje çevresinde bulunan Diyarbakır’ın en kapsamlı araştırma hastanesi ve eğitim kurumları da bölgenin cazibesini artırıyor.

    Rüzgarkent, Pınarkent, Diyarkent olarak 3 bölgeden oluşan projede satışa çıkan 637 adet konutun fiyatları 176 Bin TL’den başlıyor. Daha önce aynı bölgede 800 konut için 13.000 kura başvurusu yapılmıştı…

    Başvurular 20 Haziran 2018’e kadar alınacak

    Kura ile satış için başvurular 20 Haziran 2018’e kadar alınacak. Başvuruların tamamlanmasını takiben katılım sayısına göre çekiliş günü ve yeri ilan edilecektir.

    Kuraya konu konutlar için 4 kategori belirlenmiş olup;

    2+1 zemin kat konutlar için 1.000 TL,

    2+1 ara kat konutlar için 2.000 TL,

    3+1 konutlar için 3.000 TL,

    4+1 konutlar için 4.000 TL

    Kura teminat bedeli Turyap’ın banka hesabına yatırılacaktır. Kura katılım teminatları bankanın şubelerinden veya internet bankacılığı üzerinden işlem ücreti olmadan Turyap’ın Finansbank hesabına yatırılmaktadır.

    Satış ofisi haftanın 7 günü açık

    Araştırma hastanesi güzergâhında bulunan proje alanındaki satış ofisi haftanın 7 günü ve bayram boyunca açık kalacaktır. Kuraya Türkiye’nin her yerinden katılmak mümkündür.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.