DOLAR 32,4759
EURO 34,8149
ALTIN 2475,397
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ”DJ SA” sahne ücreti ile sanatçıları solladı

    ”DJ SA” sahne ücreti ile sanatçıları solladı
    27.12.2017
    A+
    A-
    Uluslararası arenada verdiği konserlerle binlerce kişiyi kendisine hayran bırakan ve son olarak 2017 yılında çıkardığı ”Home” adlı single’ı ile Türkiye’de de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Faruk Sabancı, yeni yıla Dj setinin başında girecek.
     
    Azerbaycan’da bir ilke imza atacak…
    31 Aralık gecesi Azerbaycan Hilton Bakü’de sahne alacak olan Sabancı, sıra dışı görsel şovlar ve havai fişek gösterileri ile desteklenecek gecede, dört bin kişilik mekanı coşturacak. Azerbaycan’ın ilk Dj konsept şovuna imza atacak olan Sabancı, rezervasyonları günler öncesinden kapanan bu performans için 40 bin dolarlık rekor bir ücret alacak.
    Ünlü Sanatçıları solladı…
    Yılbaşı programları haftalar öncesinden kesinleşen ünlü sanatçılarla yarışacak bir bedelle Bakü’de sahne alacak olan genç Sabancı, her açıdan 2017 yılının en dikkat çekici organizasyonuna imzasını atacak. Alacağı rekor kaşe ile meslektaşlarının yanı sıra bir çok ünlü sanatçının yılbaşı sahne ücretlerini geçmeyi başaran Faruk Sabancı, bir anlamda tabuları yıkmış olacak.
    Aralarında dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves‘in de bulunduğu ünlü isimlerinde davetli listesinde yer aldığı etkinlikte, yaklaşık altı saat sahnede kalacak olan Faruk Sabancı, gecenin finalini de sürpriz bir görsel şovla yapacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.