DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dockers: Dünyayı değiştirmek için bir takım elbiseye ihtiyacın yok

    15.09.2019
    A+
    A-

    Bir fikri gerçekleştirip pozitif etki yaratmanın her zamankinden daha kolay olduğu günümüzde, yeni bir tür olan girişimciler yükselişte. Dockers® ise onlara başarı için gereken özgüveni vererek, güç veren bir marka olarak her aşamada yanlarında. Bu güncel yaklaşımdan yolan çıkan #YouDontNeedASuit kampanyası da iki farklı görüşün düellosuyla yüzleştiriyor bizleri: Geleneksel tarz ile cesur maceraperest karşı karşıya! Klasik takım elbise alışılagelmiş bir yaşam stilini temsil ederken, diğer yandan Dockers® ürünlerinin sunduğu esneklik ve çok yönlülük, sizi konfor alanınızdan çıkararak önemli anlarınızda olabileceğiniz en iyi halinizde olmanız için cesaretlendiriyor. Dockers® 90’lı yıllardan beri erkeklerin iş hayatındaki giyim kurallarını dönüştürerek, ‘Casual Friday’ devrimine öncülük yapmış bir marka olarak, bu kez de erkeklerin çalışırken takım elbise giymeden de kendileri gibi olabileceklerini ortaya koyuyor. Bu kampanya doğrudan markanın mirasıyla ilişki kurup onu modern bir bağlama sokuyor.

    ImageDockers® Avrupa Marka Pazarlama Direktörü Joan Calabia da bu konuda, “Bu yeni kampanya kökenlerimizi güncel ve modern bir şekilde ele alıyor. Dockers® markasının amacı erkeklere olabilecekleri en iyi hallerinde olmaları için özgüven aşılamak ve bunun için herhangi bir klasik takıma ihtiyacı olmadığını savunmak. Dockers® Smart 360 Flex™ bir erkeğin fiziksel ve duygusal olarak rahat hissetmesi amacıyla, bütün mücadelelere meydan okuyabilmek için gerekli özgüvene olanak veriyor. 90’lı yılların sonundaki ‘Casual Friday’ hareketiyle bu alanda çoktan başarı sağlamış olmamıza rağmen, her zaman Dockers® markasının bir parçası olan alışılmışa meydan okuyan tavrı ve mizah öğelerini sonunda geri getirebildik. Takım elbise gelenekselliği ve düzeni temsil ederken, girişimci zihniyete sahip bugünün milenyum jenerasyonu dünyayı olanaklarla dolu bir yer olarak görmekte,” diyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.