DOLAR 32,502
EURO 34,7537
ALTIN 2493,248
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğa ve hayvan dostu ürünler tasarımla buluştu

    Doğa ve hayvan dostu ürünler tasarımla buluştu
    16.10.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de ilk kez mantar meşesi kabuğundan elde edilen doğa dostu kumaşlardan ürünler üreten NY Cork, ayakkabıdan çantaya, takıdan mutfak ürünleri ve telefon kılıfına kadar birbirinden şık tasarımlar sunuyor. Mantar ağacının doğada karbondioksiti en fazla hapsedebilen ağaç olması sebebiyle bu ağaçtan yapılan ürünler doğaya ayrıca bir katkı sağlıyor.

    NY Cork Kurucusu Neri Yaşar’ın çalıştığı iş yerinin bahçesindeki bir mantar ağacının kabuğunu bırakması sonucu kuruduğu sanılması ile başlayan yolculuğu 1 yıllık araştırma ve emek sonucunda doğa dostu yenilikçi bir girişim olarak karşımıza çıkıyor. Neri Yaşar, İtalya’da üretilen ve Christian Louboutin, Jimmy Choo, Stella McCartney, gibi dünyaca ünlü markaların da tercih ettiği mantar ağacından olan bu kumaşlara Floransa’da aldığı tasarım eğitimi sayesinde yaratıcı bir dokunuş ekleyerek, zarif ve daha önce rastlanmayan tarzda ürünleri tasarlıyor. Geri dönüşümlü malzemeden üretilen ürünler kalitesiyle olduğu kadar tasarımıyla da dikkat çekiyor.

     Farklı ve İşlevsel Tasarımlar Dikkat Çekiyor

     Markanın ürün gamında hem günlük hem gece kullanabileceğiniz şık çantalar, en rahat tabanların tercih edildiği ayağınızda bir tüy kadar hafif hissedeceğiniz ayakkabılar, farklı ve benzersiz desenlerden oluşan takılar, cüzdan ve kartlıklar, pamuksu dokusu sayesinde elinizde taşımaktan keyif alacağınız telefon ve ipad kılıfları mevcut. Ayrıca NY Cork, Amerikan servisleri, şarap ve çay kutuları ile de evinize şıklık katacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.