DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğa dostu Frosch’tan yeni ürünler

    Doğa dostu Frosch’tan yeni ürünler
    13.12.2017
    A+
    A-

    Yüzde 98 oranında doğada çözünebilen çevre dostu ev temizlik ürünleri sunan Frosch, yeni ürünleriyle raflarda yerini almaya başladı. 

     

    Doğa dostu duruşu, insan ve çevre sağlığına verdiği önem ve sürdürülebilirliğe sağladığı katkılarla ekolojik bir marka olarak bilinen Frosch, portföyüne yeni ürünler ekledi. Frosch’un yeni ürünleri arasında; Yeşil Limonlu Bulaşık Makinası Tableti, Marsilya Sabunlu Çok Amaçlı Temizleyici ve Deniz Mineralli Sıvı Çamaşır Deterjanı yer alıyor.

     

    Evinizde doğal temizlik

    Yemek kirlerini, bulaşık makinasında biriken yağ ve kireç kalıntılarını yok etmek üzere geliştirilen Yeşil Limonlu Bulaşık Tableti, içerdiği limon özleri ile etkili ve doğal bir temizlik sağlıyor. Frosch’un koruyucu ve renklendirici içermeyen, dermatolojik olarak test edilmiş bir diğer ürünü de çamaşır deterjanı. İçeriğinde yer alan deniz minerali özleri, ürünün en önemli özelliği. Çevreci bir deterjan olan ürün geri dönüşüme uygun bir ambalaja sahip.

     

    Farklı yüzey ve zeminlerde özellikle banyo ve mutfak temizliğinde ise Marsilya Sabunlu Çok Amaçlı Temizleyiciyi deneyebilirsiniz. Etkili kir temizliği sağlayan çok amaçlı temizleyici, Marsilya sabunu özleriyle yüzeyleri yıpratmadan, besleyip koruyor.

     

    Hem çevre hem cilt dostu

    Frosch’un doğaya dost ekolojik ürünlerinin yüzde 98’i doğada çözünür. Frosch ürünlerinin şişe ve kapakları da geri dönüşümlü olarak üretilir. Alerjik potansiyeli azaltılmış Frosch ürünlerinin en önemli özelliklerinden biri de el ve cilt sağlığına zarar vermemesidir. Böylece bir yandan doğayı koruyan Frosch, diğer yandan da alerjik ve hassas ciltlerin bile gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürünleriyle tüketicilerin gözdesi oluyor.

     

    Üç yeni ürüne Migros noktalarından ulaşabilirsiniz.

    Frosch Yeşil Limonlu Bulaşık Tableti Tavsiye Raf Fiyatı: 40,50 TL

    Frosch Marsilya Sabunlu Çok Amaçlı Temizleyici Tavsiye Raf Fiyatı: 15,25 TL

    Frosch Deniz Mineralli Sıvı Çamaşır Deterjanı Tavsiye Raf Fiyatı: 41,25 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.