DOLAR 32,5044
EURO 34,9547
ALTIN 2430,836
BIST 9803,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğa HSE Group, Ulusal Kalite Hareketi’ne (UKH) dahil oldu

    Doğa HSE Group, Ulusal Kalite Hareketi’ne (UKH) dahil oldu
    04.01.2019
    A+
    A-

    Yeni yılın ilk Ulusal Kalite Hareketi gerçekleşti. İş Sağlığı ve Güvenliği alanında faaliyet gösteren ve sektördeki yükselişi ile dikkat çeken Doğa HSE Group, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi’ne (UKH) dahil oldu.

    İyi Niyet Bildirgesi KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu ve Doğa HSE Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Güven tarafından törenle imzalandı. Ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve toplam kalite yönetimi ile mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılmasının ilk adımı olarak görülen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalayan kurum ve kuruluş sayısı 681’ e yükselirken, Doğa HSE Group da sözkonusu harekete katılarak sektörde bir ilke imza atmış oldu.

    Doğa HSE Group’u kalite ve mükemmellik alanlarındaki çabalarından dolayı kutlayan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu, hareketin iş sağlığı ve güvenliği sektörü açısından da önemli çıktılarının olacağını vurguladı. Eminoğlu, “İyi niyet bildirgesi temelde bu ülkede kalite için uğraşan insanların dahil olduğu bir gruba girmek ve o konuda emek vermek demektir. Bu bir gönüllülük hareketidir ve bence çok kıymetli bir harekettir. Tekrar aramıza hoş geldiniz” diye konuştu.

    Kalite ile ilgili bugüne kadar çok önemli adımlar attıklarını ifade eden Doğa HSE Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Güven ise mükemmellik yolculuğuna kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.