DOLAR 32,3122
EURO 35,0621
ALTIN 2278,603
BIST 8994,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğa tutkunlarını maceraya doyuran etkinlik İstMarina AVM’de

    Doğa tutkunlarını maceraya doyuran etkinlik İstMarina AVM’de
    09.01.2020
    A+
    A-

    Modadan eğlenceye, sanattan mutfağa kadar birçok alanda hizmet veren İstanbul’un en şık AVM’si İstMarina, doğa severler için keyifli bir etkinliğe imza atıyor. Macera tutkunlarını bir araya getirecek “Doğa Sana Geliyor” temalı outdoor hobi günlerinde, sürpriz dolu etkinlikler katılımcıları bekliyor.

    Sosyal aktiviteleriyle sanatın ve kültürün merkezi haline gelen İstMarina AVM, macera ve doğa severleri outdoor günlerinde bir araya getiriyor. Keyifli etkinliklerin düzenlenip eğlenceli sporların deneyimleneceği, çadır kurma yarışmasının yapılacağı outdoor günleri için geri sayım başladı. Aklı doğadan, bedeni şehir yaşamından kopamayanları, aktivite okulları, Influencer’lar ve outdoor markalarıyla bir araya getirecek olan fuar, sürprizlerle dolu etkinliklere ev sahipliği yapacak.

    Doğada Yaşam Okulu’ndan eğitim günleri

    İki gün boyunca 14:00 -16:30 saatlerinde verilecek olan “Doğada Hayatta Kalma Teknikleri Eğitimi”nin ardından keyif dolu bir yarışmanın yanı sıra Doğada Yaşam Okulu tarafından kıyasıya mücadelenin yaşanacağı bir yarışma düzenlenecek. AVM’nin farklı noktalarına kodların ve şifrelerin bırakılacağı Oryantiring yarışmasında ise aynı anda çıkış yapıp, tüm şifreleri ve kodları doğru getirenler; çekilişle 1 adet BUFF ve 1 kişiye çift kişilik Doğada Yaşam Okulu’nda kamp konaklaması ile ödüllendirilecek.

    Outdoor tutkunları yarışacak

    Sürpriz kampanyalarla dolu outdoor fuarında 11-12 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan çadır kurma yarışmasında, kamp tutkunlarının kuracağı çadırlar arasından seçilen en iyi çadırın sahibi, Kamperest ürünleriyle ödüllendirilecek. Ayrıca Mekik Motors, Kutup Ayısı , Deridede , Kamperest , Electro Wind , Outdoor Saatler , Melenci Rafting , Atlas Girişimcilik, Yayla Bakliyat, Efe Outdoor, Vaneda, Orcamp, Fenomen Air Sports, Crawler, Tırmanış Duvarı, Gufo Cafe gibi markaların kampanyalı satışlarının gerçekleşeceği etkinlik dizisinde, katılımcılar uygun fiyata alışveriş deneyimi de yaşayacak.

    Denge tahtası profesyonellerinden eğlence dolu gösteri

    Üç gün boyunca sürecek olan outdoor fuarı boyunca Vaneda, chİboard gösterileri ile katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, 12 Ocak Pazar günü 16:00 – 18:00 saatleri arasında Influencer’ların gösterileri ziyaretçilerle buluşacak. İstMarina AVM, tüm misafirlerin ücretsiz katılımıyla gerçekleşecek olan fuar boyunca, sürpriz konukları ağırlayacak.

    Çekiliş talihlileri ödüllendirilecek

    Üç gün sürecek olan fuar kapsamında birçok katılımcı, çekiliş fırsatı yaşayacak. @istmarinaavm @outdoorstoreturkiye hesaplarını takip edip iki arkadaşını etiketleyen herkes çekilişe katılma hakkı kazanırken, her gün üç talihli, çekiliş sonucunda ödüllendirilecek. Etkinliğin ardından Outdoor Türkiye ana hesabından yapılacak olan çekilişle ise @outdoorstoreturkiye ve @istmarinaavm’yi takip eden katılımcılar, üç kişiyi etiketleyerek çekilişe katılma hakkı kazanırken, çekiliş talihlileri ödüllerine kavuşacak.

    200 TL alışverişe Audı Q2 kazanma şansı

    Kazançlı alışveriş fırsatını bu yıl da Audi Q2 ile taçlandıran İstMarina AVM’de yer alan mağazalardan 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, çekilişle son model Audi Q2 marka otomobil kazanma şansı yakalıyor. 15 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek olan kampanya süresince belirtilen tutarda alışveriş yapıp fiş ve faturalarını AVM içerisindeki kampanya stantlarına ibraz ederek onaylatan ziyaretçilerden, çekiliş sonunda bir talihli Audi Q2 otomobilin sahibi olurken, üçer kişi iPhone XS ve Samsung 4K UHD TV kazanma şansı yakalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.