DOLAR 32,5211
EURO 34,9605
ALTIN 2433,046
BIST 9782,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğal materyallerin özel birleşimi: Geberit Citterio Banyo Serisi

    Doğal materyallerin özel birleşimi: Geberit Citterio Banyo Serisi

    Organik formları özel materyallerle bütünleştirerek kusursuz bir tasarım dili oluştan İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit,  Citterio serisi ile banyoları bir kez daha stil, dinamizm ve kaliteyle buluşturuyor. Mimar ve tasarımcı Antonio Citterio’nun imzasını taşıyan ve üst düzey bir banyo serisi olan Geberit Citterio; doğal ve kir biriktirmeyen formu, farklı renk seçenekleriyle banyoları yeni nesil ayrıntılarla tanıştırıyor. Ahşap, cam ve pürüzsüz yüzeylerin zarif birleşiminden oluşan seri, heyecan verici bir banyo deneyimi sunuyor.

    İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle Geberit, banyoları yaşam alanlarının en şık, en fonksiyonel mekanlarından biri haline getirmeyi sürdürüyor. Ünlü mimar ve tasarımcı Antonio Citterio tarafından tasarlanan Geberit Citterio, sade detayları akıcı şekillerle bir araya getiren nitelikleriyle heyecan verici bir banyo deneyimi sunuyor.

    Özgün tasarımın gücü

    Geberit Citterio serisi,  doğal formlara ve pürüzsüz bir görünüme sahip tek veya çift hazneli çanak lavaboları, ahşap ve camın cesur birleşiminden oluşan mobilyaları ile yaşam alanı banyolara özgün bir kişilik kazandırıyor.  Citterio serisindeki mobilyaların bej meşe ve gri kahve meşeden oluşan iki ahşap yüzey seçeneği; parlak bir çizgisi olan gri kahve cam veya siyah cam ön panel seçenekleri ile kombine edilebiliyor.  Kullanıcının talepleri doğrultusunda farklı biçimlerde organize edilebilen Geberit Citterio banyo mobilyaları;  akıllı saklama alanlarından oluşan ve yavaş kapanan mekanizmaya sahip çekmeceleriyle ideal bir düzenleme alanı yaratıyor.

    Akıllı teknolojilere uyumlu, fonksiyonel ve hijyenik detaylar

    Geberit Citterio serisinde yer alan KeraTect özel sırlama teknolojisiyle pürüzsüz bir görünüme ve hijyenik bir yapıya sahip olan lavabolar, ahşap ve camın cesur birleşiminden oluşan mobilyalar, kanalsız Rimfree® özelliğiyle kir birikmesinin önüne geçen akıllı klozet Geberit AquaClean ile de mükemmel uyum sağlıyor. Tek tuşlu otomatik taharet sistemine sahip Geberit AquaClean, kullanıcılarına tüm gün ferahlık ve temizlik hissi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.