DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğalgaz faturasını düşürecek kombiler yüzde 15 indirimle Koçtaş’ta

    Doğalgaz faturasını düşürecek kombiler yüzde 15 indirimle Koçtaş’ta

    Yüksek verimiyle az yakıt tüketen, düşük emisyonuyla doğa dostu olan yoğuşmalı kombiler, Koçtaş Kart’lılara özel minimum yüzde 15 indirimle satışta. 4 Mart tarihine kadar geçerli olacak indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler, Koçtaş mağazaları ve koctas. com. tr internet mağazasını ziyaret edebilir.

    Koçtaş, ısıtma ürünleri kategorisinde yer alan Baymak ve Demirdöküm yoğuşmalı kombilerde en az 15 indirimle bu kış doğalgaz faturasını düşürmek isteyenlere destek oluyor. Yüksek verimli ve doğa dostu yoğuşmalı kombilerde 4 Mart’a kadar geçerli olacak indirim kampanyası tüketicilerin yüzünü güldürecek.

    Yüksek verimi sayesinde doğalgaz tüketiminde %30’a varan tasarruf sağlayan yoğuşmalı kombiler, düşük emisyon özelliğiyle de çevreye salınan atık gaz miktarını minimuma indirerek hava kirliliğinin önüne geçiyor.

    Koçtaş’ın ısınma çözümlerini incelemek ve yüzde 15 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen Koçtaş Kart sahipleri, Koçtaş mağazası ya da koctas. com. tr internet mağazası ziyaret edebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.