DOLAR 32,5033
EURO 34,579
ALTIN 2493,27
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğanlar Yatırım Holding’ten Balkan çıkarması

    Doğanlar Yatırım Holding’ten Balkan çıkarması
    19.10.2017
    A+
    A-

    Geçtiğimiz ay Karadağ Başbakanı Sn. Dusko Markoviç ile görüşen Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, bugün Makedonya Başbakanı Zoran Zaev ile bir araya geldi.

    Makedonya Başbakanı Zoran Zaev’i makamında ziyaret eden Doğan; “Sayın Zaev ile ülkedeki mobilya, enerji ve inşaat alanlarındaki yatırım fırsatlarını görüştük. Kendisi gerçek bir Türkiye dostu.’’ dedi. Davut Doğan, Başbakan ziyareti sonrası Makedonya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Branko Azevski’yi ziyaret ederek bölgedeki mobilya sektörü ve işbirlikleriyle ilgili bilgiler aldı.

    Ziyaretlerden sonra, dünya genelinde yaygınlaşmaya devam eden Doğtaş’ın Üsküp mağaza açılışına katılan Doğan; “Böylesine güzel, tarihi bir kent olan Üsküp’te yeni bir yatırım yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğtaş markamız bundan 45 yıl önce temelleri atılan ve bugün Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan bir marka. Dünya çapında yaygınlığını artıran markamızın bugün, 150’si Türkiye’de olmak üzere; dünya genelinde 200 tane satış noktası bulunuyor. Büyüme stratejimiz doğrultusunda açtığımız yeni mağazalarımızla ailemizi her geçen gün genişletmeye devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.