DOLAR 32,5346
EURO 34,8857
ALTIN 2433,163
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğru tercihlerle yaz gecelerinin en şık kadını olabilirsiniz

    Doğru tercihlerle yaz gecelerinin en şık kadını olabilirsiniz
    23.05.2019
    A+
    A-

    Düğün ve davet sezonunun başlaması ile birlikte elbiseler ve ayakkabılar da raflarda yerini almaya başladı. Yaz gecelerine güzelliği ile damga vuracak elbiseleriniz ile kombinleyebileceğiniz klasik ve topuklu ayakkabı modellerini seçmek, şık görünmeniz açısından oldukça önemli.  Kıyafetlerinizi doğru ayakkabılarla kombinlemek, Ayakkabı Dünyası’nın önerilerini dinledikten ve 2019 Yaz Koleksiyonu’na göz attıktan sonra keyifli ve kolay olacak.

    Bu yaz davetlerde şık ve çekici görünümün yanı sıra rahatlık da istiyorsanız birbirinden farklı model ve seçenekler sizi bekliyor. Önü açık-kapalı, düz bantlı ya da çapraz bantlı, feminen duruşun simgesi haline gelen bantlı topuklu modeller, bu yaz gece giyiminde sizi bir adım öne geçirecek. Egzotik bir tasarım olan leopar ve yılan derisi desenleri, bu sezon desenli tasarımlardan ilham alınarak yaratılan tabanlarda öne çıkıyor. Ayakkabıların ön ya da arka detaylarında yer alan, topukta ya da tabandaki leopar desenler vamp kadın temasını vurguluyor. Nude ve bej renk tonu trendi, kum ve güneş tonlarına sıklıkla eşlik ediyor.

    Topuklu ayakkabı modelleri, yaz boyunca başta siyah, bej, tozpembe ve kırmızı olmak üzere birbirinden renkli model seçenekleriyle havalı bir duruşun anahtarı oluyor. İçi ve dışı rugan sade topuklular, işlevsellik ve fonksiyonellikten vazgeçemeyen kadınların ilk tercihi oluyor. Şıklığın ve zarafetin vazgeçilmezi topuklu modellerinde bant detayı ön plana çıkarken, sezonun yükselen trendi kısa, küt ve kalın topuklar da yerini alıyor. Topuklu ayakkabı modellerine tarz katan çapraz ve çift bant çapraz detaylar sıklıkla karşımıza çıkarken, ışıltı ve taş detayları yaz sezonunu renkli ve eğlenceli hale getiriyor. Topuklu ayakkabı modelleri, bootie’ler, içi ve dışı rugan sade topuklular koleksiyonun öne çıkan modelleri arasında yer alıyor.

    Ayakkabı Dünyası 2019 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabı ve aksesuar modellerini keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.