DOLAR 32,5887
EURO 34,8753
ALTIN 2499,265
BIST 9658,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğtaş Kelebek Mobilya, İtalyanlarla anlaşma imzaladı

    Doğtaş Kelebek Mobilya, İtalyanlarla anlaşma imzaladı
    25.04.2018
    A+
    A-
     
    Doğtaş Kelebek Mobilya, İtalya’da yer alan Shernon Holding S.R.L. ile Doğtaş ve Kelebek ürünlerinin İtalya genelinde dağıtımının yanı sıra; firmanın İtalya’da bulunan 55 zincir mağazasında yeni yatak markası Lova Sleep ürün grubunun satışı ve dağıtımı konusunda anlaşma imzaladı.
     
    Doğtaş Kelebek CEO’su Ersin Serbes, İtalyanlarla imzalanan anlaşma ile ilgili olarak; “Şirketimizde 2018 yılını ihracat yılı ilan ettik. 32 ülkeye aktif ihracat gerçekleştiriyoruz. Mevcut pazarlarda güçlenip, yeni pazarlara da açılarak; dünyada yayılmaya, Doğtaş, Kelebek ve Lova markalarımızı uluslararası arenada daha fazla duyurmaya çalışıyoruz. İtalya mobilyanın kalbidir.
    Anlaşma yaptığımız İtalyan iş ortağımızla Doğtaş, Kelebek ve Lova markalarımızın İtalya genelinde dağıtımını gerçekleştireceğiz. Bu ülkemiz için de gurur duyulacak çok önemli bir gelişme. İtalyanların evlerine ürünlerimizin girecek olması mutluluk verici. Yıllardır Arge ve tasarım konusunda yaptığımız yatırımlar dünya markası olma yolundaki çalışmalarımızın alt yapısını oluşturuyor. Mobilyanın kalbi İtalya’da artık Doğtaş, Kelebek ve Lova markaları İtalyanların evlerinde yerini alacak. Gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
    Doğtaş, Isaloni Milano 2018 Uluslararası Mobilya Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!
    Global pazardaki konumu her yıl güçlenen Doğtaş, ihracata yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dünyada mobilya ve tasarım sektörünün referans noktası olarak kabul edilen Isaloni Milano 2018 Uluslararası Mobilya Fuarı’nda stant açan Doğtaş, en yeni mobilya koleksiyonlarını ve yeni yatak markası Lova’nın birbirinden özellikli yataklarını, dünyanın birçok noktasından fuara gelen ziyaretçilere tanıttı.
    Fuarla ilgili açıklama yapan Ersin Serbes; “Dünyanın en önemli mobilya fuarlarından biri olan Isaloni Milano 2018 Uluslararası Mobilya Fuarı’nda açtığımız standımızda 2018 tasarımlarımızı ve yeni yatak markamız Lova’yı fuara gelen konuklara tanıtma imkânı bulduk. Yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştığımız fuarda, önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Dünya markası olma vizyonuyla hareket eden bir firmayız. Uluslararası fuarlara katılarak Türk mobilyasının kalitesini ve gücünü dünyaya tanıtmaya çalışıyoruz. Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yeni yatırımlar ve işbirliklerimiz devam edecek. Başarılı bir fuarı geride bıraktık.” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.