DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğtaş Kelebek Mobilya’dan kadın çalışanlarına Anneler Günü sürprizi

    Doğtaş Kelebek Mobilya’dan kadın çalışanlarına Anneler Günü sürprizi
    15.05.2017
    A+
    A-

    Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma misyonuyla hareket eden Doğtaş Kelebek Mobilya, TEMA ile yaptığı işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Firma, Anneler Günü dolayısıyla tüm kadın çalışanlarına bir sürpriz yaparak; uzun yıllar hatırlanacak bir hediye vermek istedi ve TEMA işbirliğiyle isme özel 1’er adet fidan bağışında bulundu.

    14 Mayıs Anneler Günü’ne özel kadın çalışanlarına sürpriz yapan firma, her bir çalışanı adına; Balıkesir Erdek Hatıra Ormanı’na 1’er adet fidan bağışladı. TEMA tarafından hazırlanan isme özel sertifikalar ise İnsan Kaynakları departmanı tarafından çalışanlarla paylaşıldı.

    Bu anlamlı günle ilgili tüm çalışanlara ve ailelerine mesaj ileten Doğtaş Kelebek CEO’su Ersin Serbes; “Annelik dünyanın en yüce ve kutsal vazifelerinden biri. Bizleri canından bir parça olarak gören ve tüm yaşamını daha iyi olmamız için harcayan annelerimiz; hoşgörünün, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması. Anneler, her kültürde yeri doldurulamaz kutsal varlıklar. Ancak onların bizim kültürümüzdeki değeri bambaşka. Bizim kültürümüzde cennet anaların ayaklarının altındadır. Bizim kültürümüzde ana gibi yar yoktur. Bizim kültürümüzde anaların hakkı ödenmez… Toplumu şekillendirmede büyük rolü olan tüm anneleri, anne adaylarını, aslında tüm kadınlarımızı en içten duygularımla selamlıyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Vefat eden annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.