DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğtaş’a müşteri deneyimini en iyi yöneten marka ödülü

    Doğtaş’a müşteri deneyimini en iyi yöneten marka ödülü
    18.05.2017
    A+
    A-

    Yıl boyunca aldığı çok sayıda ödülle ürün ve hizmet kalitesini her defasında tescilleyen Doğtaş, son olarak; mobilya sektörünün Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markası Ödülü’nün sahibi oldu.

    Türkiye’nin en beğenilen ve değerli markaları arasında yer alan; mobilya ve dekorasyon trendlerinin öncüsü Doğtaş, ödülleri toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’nü alan Doğtaş’a; yine bu alanda, Marketing Türkiye Dergisi tarafından düzenlenen araştırma sonucunda A.L.F.A Awards Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü verildi.

    Marketing Türkiye’nin düzenlediği ödül töreni 17 Mayıs’ta Kemer Country Club’da yapıldı. Törende A.L.F.A Awards Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü’nü Doğtaş Marka ve Satış Genel Müdür Yardımcısı İlhan Tunçman marka ekibiyle birlikte aldı.

    Müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini söyleyen Doğtaş Marka ve Satış Genel Müdür Yardımcısı İlhan Tunçman, bu anlamlı ödülün sahibi oldukları için mutlu olduklarını ve bu yönde belirledikleri yolun da doğru olduğunu vurguladı.

    Odaklarında her zaman müşteri memnuniyetinin bulunduğunu, mobilya üretip satan bir üretici olmanın çok ötesinde, insanların yaşam alanlarına keyif kattıklarını ve buna uygun çözümler sunduklarını belirten Tunçman, “Müşterilerimizin yalnızca mobilya ihtiyaçlarını karşılamıyoruz, aynı zamanda yaşam alanlarında yaratmak istedikleri huzurlu ortam için destek oluyoruz. Doğtaş olarak takip edilen, fikir danışılan, satış sonrasında da memnuniyeti sağlamak adına hızlı hareket eden bir markayız ve müşterilerimizle olan tüm temas noktalarındaki deneyimi iyileştirme üzerine odaklanmış durumdayız. Aldığımız A.L.F.A Awards Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü de bu çabanın en güzel karşılığıdır.” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.