DOLAR 32,5343
EURO 34,884
ALTIN 2488,65
BIST 9571,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğtaş’ın bahar kampanyasıyla evlerde değişim rüzgarları esecek

    Doğtaş’ın bahar kampanyasıyla evlerde değişim rüzgarları esecek
    04.05.2017
    A+
    A-

    Mobilyanın ustası Doğtaş, bahar kampanyasıyla evlerindeki mobilyaları yenilemek isteyenlere en uygun fiyatları sunuyor. 30 Haziran tarihine kadar geçerli kampanyada tüm mobilya grubunda; net yüzde 30 indirime ek, 11.900 TL’lik alışverişlerde 1.200 TL anında indirim fırsatıyla…

    Mayıs ayına özel fırsatlar devam ediyor

    Mayıs ayına özel fırsat ürünleri arasında yer alan Siento Serisi, Doro Oturma Grubu, Norway Serisi, Forte Salon ve Köşe Takımı’nda geçerli olan indirimler 31 Mayıs’a kadar devam edecek.

    Doğtaş ile rahat uykular

    Doğtaş’ın kaliteli uyku için geliştirilen en yeni teknolojileri kullanarak ürettiği yataklar, herkese hak ettiği konforlu uykuyu sunuyor. Kampanya süresince tüm yatak, baza ve başlıklarda geçerli yüzde 50’ye varan indirim fırsatları ise Doğtaş mağazalarında yerini alıyor.

    Hem zevkli hem işlevsel çocuk ve genç odalarında indirim fırsatı

    Doğtaş, çocukların ve gençlerin ihtiyaç ve isteklerini göz önüne alarak tasarladığı çocuk ve genç odalarında sunmuş olduğu 1.295 TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 50 indirim fırsatıyla zevkli ve işlevsel bir dünya kurmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

    Evlenecek çiftlere özel EVİMSET paketleri

    Doğtaş’ın EVİMSET paketleri, evlilik hazırlığı içerisinde olanlara dilediği mobilyayı ekonomik koşullarla seçme özgürlüğü tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.