DOLAR 32,5284
EURO 34,7584
ALTIN 2492,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dolunay dizisi oyuncuları veda yemeğinde buluştu

    Dolunay dizisi oyuncuları veda yemeğinde buluştu
    28.12.2017
    A+
    A-

    Sevilen dizi Dolunay’ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından Ağaoğlu – Maslak 1453 içerisinde yer alan PM Restaurant’ta buluştu. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan dizini oyuncularının birlikte olduğu veda yemeğinde geceye damga vuran isim ise Türkan Şoray oldu. Kızı Yağmur Ünal’ın yapımcılık koltuğunda oturduğu dizinin final yemeğine katılarak gecenin sürprizine imza atan Türk Sinemasının sultanı, ”Bu projedeki herkesle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Hepsi benim evlatlarım. Burada onlarla olmak harika bir duygu.” ifadelerini kullandı.

    Veda yemeğine geçmeden önce hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilen Dolunay dizisi oyuncuları, gecenin finalini de PM Restaurant içerisinde yer alan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Çukur’da yaptı. Sabahın ilk ışıklarına dek devam eden eğlence ile coşku dolu anlar da yaşayan Dolunay dizisi oyuncuları, duygusal başlayan geceyi müzik ve eğlence ile tamamladılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.