DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Domino’s Ekmek Arası” efsanesine katılan 4 yeni lezzet

    “Domino’s Ekmek Arası” efsanesine katılan 4 yeni lezzet
    16.01.2020
    A+
    A-

    Domino’s’un efsane lezzeti Ekmek Arası, birbirinden nefis yeni çeşitleriyle ekmek arası konseptine sınıf atlatmaya devam ediyor. Domino’s fırınından çıkan sıcacık, enfes Ekmek Arası çeşitlerine artık Bol Malzemeli, Üç Peynirli, Ton Balıklı ve Patso da katıldı. Domino’s Ekmek Arası ailesinin bu dört yeni üyesi, markanın reklam yüzü Enis Arıkan’ın rol aldığı yeni bir tanıtım filmiyle tüketicilerle buluşuyor. Film boyunca başarılı oyuncuya annesi Selma Teyze ile birlikte ablası, teyzesi, yeğeni ve kuzenleri de eşlik ederken, Gel-Al’da sunulan “Dilediğin Çeşit Ekmek Arası 9,99 TL” kampanyasının da tanıtımı yapılıyor.

    2018 yılında Domino’s menüsüne eklenen ve Domino’s’un efsanevi pizzalarıyla yarışan Mangal Sucuklu, Sosisli ve Kavurmalı Ekmek Arası serisine, yepyeni 4 çeşit daha eklendi. Kahvaltıdan akşam yemeğine günün her saatinde lezzet tutkunlarının en sevdiği ürünlerden olan Ekmek Arası serisi, yepyeni çeşitleri Bol Malzemeli, Üç Peynirli, Ton Balıklı ve Patso ile iştah kabartıyor.

    Domino’s Sofrası’nın en beğenilen lezzetlerinden olan Ekmek Arası serisi, fırından tazecik çıkan, çıtır çıtır, sıcacık ekmekleri ve bol bol malzemeleriyle gıda sektörüne sınıf atlatmaya devam ediyor.

    Günün her saatine farklı bir Ekmek Arası

    Güne doyurucu bir öğünle başlamak isteyenler, aceleyle koştururken hızlı ve lezzetli bir alternatif arayanlar, ana öğünlerine tat katmak isteyenler, ana öğünle yetinmeyip aralara da bir şeyler serpiştirenler veya gece vakti acıkıp pratik bir çözüm arayanlar için artık çok daha fazla çeşitte Ekmek Arası seçeneği var!

    Mozarella peyniri, sucuk, jambon, sosis, mantar, siyah zeytin, mısır, ketçap ve mayonezle zenginleşen Bol Malzemeli Ekmek Arası, çeşit çeşit malzemesiyle benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

    Mozarella peyniri, cheddar, beyaz peynir domates ve kekiğin mükemmel uyumundan oluşan Üç Peynirli Ekmek Arası ise ağızda eriyen, akışkan peynirleriyle hem kahvaltılar hem de gün içinde enfes bir seçenek sunuyor.

    Ton Balıklı Ekmek Arası, içindeki akışkan mozarella peyniri, ton balığı, mısır, domates ve mayonez ile denizden gelen enfes bir lezzet arayanların yardımına koşuyor. Patatesten vazgeçemeyenler için hazırlanan Patso Ekmek Arası ise mozarella peyniri, mayonez, ketçap, patates ve sosisle servis edilirken, doyurucu bir alternatif sunuyor.

    Dilediğin Çeşit Ekmek Arası Gel-Al’da 9,99 TL

    Domino’s, fırınından çıkan sıcacık ve birbirinden nefis yeni Ekmek Arası lezzetlerine özel olarak bir de kampanya başlattı. Kampanya ile lezzet tutkunları diledikleri çeşit Ekmek Arası’na Gel-Al’da sadece 9,99 TL’ye ulaşarak günün her saatinde enfes bir ziyafet çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.