DOLAR 32,5185
EURO 34,8022
ALTIN 2421,397
BIST 9679,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s Pizza, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda

    Domino’s Pizza, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda
    03.06.2019
    A+
    A-

    Domino’s Pizza, havalimanı dinamiklerine göre yeniden kurguladığı Express konseptiyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yepyeni bir şube açtı. 24 saat hizmet veren restoran, diğer Express şubelerinden farklı olarak Domino’s’un tüm ürün yelpazesini ve yepyeni kahve lezzetlerini misafirlerin beğenisine sunuyor. Domino’s Pizza’nın ilk havalimanı şubesi olan konsept restoran, yolcuların gerek uçağa binmeden önce hızlı bir şekilde yemek yiyecekleri, gerekse uçaklarını beklerken keyifli zaman geçirebilecekleri farklı bir Domino’s deneyimi sunuyor.

    Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, yepyeni bir konseptle Türkiye’de ilk kez bir havalimanında şube açtı. 31 Mayıs 2019 tarihi itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kapılarını açan Domino’s Pizza restoranı, iç hatlar terminalinde, ikinci kontrol çıkışına yakın bir lokasyonda konumlanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 24 saat açık olarak hizmet verecek.

    Domino’s Türkiye, teknolojiye yaptığı yatırımlarla servis yaklaşımını her gün biraz daha geliştiriyor ve müşteri memnuniyetini sürekli yukarı taşıyor. Bu yeni konseptli restoran da Domino’s’un lezzetlerine her yerde ulaşmak isteyen havalimanındaki misafirlerin hızına ve beklentilerine uygun olarak kurgulandı. Yolcuların gerek uçağa binmeden önce hızlı bir şekilde yemek yiyecekleri, gerekse uçaklarını beklerken keyifli zaman geçirebilecekleri bir deneyim sunulması amaçlandı.

    Express konseptiyle dinamik servis

    Domino’s Pizza, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda AVM’lerde olduğu gibi “Express” konseptiyle hizmet vererek, sürekli hareket halinde olan, trafiğin yüksek olduğu havaalanı dinamiğine uygun bir yapıda misafirlerini ağırlıyor. Daha hızlı ve farklı bir Domino’s deneyimi yaşatmak üzere kurgulanan Express konseptinde her zamankinden daha çabuk pişiren özel fırınlar kullanılıyor. Normal bir Domino’s şubesinde pizzaların pişirilmesi halihazırda yalnızca 6 dakika sürerken, yeni fırınlarla bu süre 3,5 dakikaya kadar iniyor.

    Tüm Domino’s menüsü yepyeni kahve seçenekleriyle

    Domino’s Pizza, Express konseptli havaalanı şubesine özel olarak ayrıca, AVM’lerdeki ürün yelpazesinden farklı bir şekilde, yalnızca belirli ürünlerle değil, bütün menüsüyle hizmet veriyor. 35 kişilik oturma planına göre tasarlanan restoranda Domino’s Pizza, geniş ürün yelpazesinin yanı sıra yepyeni kahve lezzetlerini de ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

    Domino’s Pizza hakkında

    1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 85 ülkede toplam 16 binden fazla restoran işletiyor ve 2018 itibarıyla yıllık perakende satışları 13,5 milyar ABD Doları’nı aşıyor. Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 23 yıldır sürdürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 69 ile yayılmış 535 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor.

    İnovasyon alanındaki yatırımları sayesinde, Domino’s Pizza’nın Türkiye’deki evlere servis cirosunun yüzde 55’ini, dijital kanallardan alınan siparişler oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.