DOLAR 32,6162
EURO 34,751
ALTIN 2500,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s Pizza’dan pizzaya doyamayanlar için Ye-Kazan

    06.11.2018
    A+
    A-


    Domino’s Pizza yedikçe kazandıran avantajlı sadakat programı Ye-Kazan’ı pizza severlerin beğenisine sundu. Ye-Kazan ile, 
    www. dominos. com. tr ya da herhangi bir Domino’s uygulamasından verilecek olan her 5 siparişte, 1 adet orta boy pizza hediye ediliyor.

    Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, lezzet tutkunlarının doya doya pizza yiyebilmeleri için “yedikçe ye, doydukça kazan” sloganıyla bir sadakat programı başlattı. Pizzanın tadına doyamayanlar için özel olarak tasarlanan Ye-Kazan ile www. dominos. com. tr adresinden ya da herhangi bir Domino’s uygulamasından verilecek olan 5 siparişe, 1 orta boy pizza hediye ediliyor.

    Domino’s Pizza fırınından çıkan enfes lezzetli iki orta boy pizza, 16+16 TL olarak sunulurken, üstüne Domino’s Pizza uygulamalarından veya internetten 5 kez sipariş verildiğinde, 6’ncı siparişte Ye-Kazan’dan 1 adet orta boy pizza hediye edilerek pizza tutkunlarının diledikleri kadar yiyebilmeleri sağlanıyor.

    Ye-Kazan ile kalabalık aileler, evlerde toplanan arkadaşlar, ne kadar yese de pizzadan bir türlü vazgeçemeyenler dilediğince pizza sipariş ederek enfes lezzetlere doyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.